banner333

banner309

Aydın'dan Gazze Mesajı

Kemalettin Aydın, İsrail’in dün akşam Gazze’ye yönelik başlattığı kara harekatı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Güncel 18.07.2014, 11:42 18.07.2014, 11:44
Aydın'dan Gazze Mesajı
banner400
 İsrail’in Gazze’de yaptığı katliama kayıtsız kalmanın “İnsanlık suçu” olduğunu belirten AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, “ Maalesef ki mübarek ramazan ayında tüm Dünya’nın gözü önünde gerçekleşen katliama Dünya gözlerini yummuş, kulaklarını tıkamış durumdadır. Türkiye dışında hiçbir Müslüman ülkenin de bu zulüm ve katliam karşısında sesini yükseltememiş olmasını anlayabilmiş değilim. Şu anda Filistin’de, Gazze’de Müslüman kanı akıyor. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail Cumhurbaşkanı Shimon Peres’e söylemiş olduğu bir söz vardı: “Siz çocukları öldürmeyi çok iyi bilirsiniz” diye… Bugün bu olayın da gerçekleşmiş olduğuna tüm dünya tanık oluyor. İsrail savaş uçakları sahilde oynayan çocukları dahi hedef almaktan kaçınmıyor. Ölü sayısı toplamda iki yüzü geçti, yüzlerce yaralı var… İnsanlık onuru can çekişiyor ve tüm medya bu katliamı görmezden geliyor” dedi.

Ortadoğu’ daki mazlumların çığlığına kulak tıkamanın vicdansızlık olduğunu ifade eden Aydın, “ Filistin'de bizim çocuklarımız, bizim yavrularımız şehit ediliyor. Filistin'de insanlık ölüyor, özellikle de Müslümanların izzeti, şerefi ölüyor” dedi.

İsrail’in, Filistin’de, Gazze’de sergilediği vahşeti, katliamı şiddetle kınadığını ve orada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilediğini belirten Aydın, Dünya’nın Gazze’de yaşanan bu insanlık katliamına bir an önce müdahale etmesi gerektiğini söyledi…

Kemalettin Aydın, İsrail’in dün akşam Gazze’ye yönelik başlattığı kara harekatının ardından TBMM Genel Kurulu sonrası Milletvekilleriyle birlikte gece 02. 00 sıralarında İsrail Büyükelçiliğine yürüdü… Onlarca Milletvekili, İsrail Büyükelçiliği önünde Gazze’ye yapılan katliamı kınadı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü