banner333

banner309

Aydın: “Milli İrade” Başbakanın Arkasında Durdu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki gündem dışı konuşmasında önemli mesajlar verdi.

Güncel 23.07.2014, 11:47 23.07.2014, 11:52
Aydın: “Milli İrade” Başbakanın Arkasında Durdu
banner400
 Gümüşhane’nin AK Parti iktidarı döneminde son 12 yılda gelişimde önemli mesafeler kaydettiğini belirten Aydın, 17 ve 25 Aralık hukuk darbesi operasyonlarıyla ülkenin gelişmesine ve büyümesine darbe vurulmaya çalışıldığını ancak milli iradenin Başbakan Erdoğan ve hükümetine sahip çıktığını söyledi…

Milletvekili Aydın sözlerine şöyle devam etti: “Gümüşhane gelişmişlikte ya da kendisini Türkiye'nin diğer illeriyle ve Batı toplumlarının illeriyle buluşturması adına, on iki yıldır büyük bir ivmeyle büyümüştür. Ulaştırmada, Devlet Su İşlerinde, eğitimde, sağlıkta tüm yatırımları çözüm bulmuştur. Şu an için büyük bir sorunu yok, mevcut sorunları da kendisi içerisinde çözüme gitmektedir. Ama burada Gümüşhane'nin ve Gümüşhaneli kardeşlerimin yerel, genel, ulusal, bölgesel ve global sorunlarda nasıl durduğunu Türkiye Büyük Millet Meclisindeki değerli milletvekilli arkadaşlarımızla paylaşmak istedik.

Özellikle, son yıllarda yaşamış olduğumuz Mavi Marmara olaylarında; Gezi olaylarında; 17, 25 Aralık gibi hukuk darbesi girişimlerinde ve son günlerde yaşadığımız Gazze'deki hamile kadınların dahi öldürülerek soykırıma gidilme arzuları durumunda Gümüşhanelilerin nasıl davrandığını, ne hissettiğini ve nasıl tepkiler gösterdiğini sizlerle paylaşmaktı amacım.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin İsrail'in zalimliğini özellikle İsrail konutuna tüm milletvekillerinin yürüyerek protesto ettiği bir ortamda, tüm siyasi partilerin bir araya gelerek İsrail'i kınadığı bildirgenin ardından, milletvekillerinin ve siyasi parti gruplarının basın açıklamalarının ve bugün İnsan Hakları İnceleme Komisyonunun bu konudaki basın açıklaması ve Sayın Başbakanımızın dünyada tek de olsa İsrail'in bu zulmüne karşı İslam coğrafyasının lideri olarak gösterdiği tavırların yanında Gümüşhane halkı da Millî İradeye Saygı Platformu oluşturmuştur. Özellikle, 17 Aralık ve 25 Aralıktaki darbe girişimleri ve Türkiye'nin geleceğinin yok edilme çalışmalarına karşı Millî İradeye Saygı ve Yeni Türkiye Platformu oluşturulmuş, tüm ilçelerde bu toplantılar yapılarak millet bilgilendirilip milletin iradesine sahip olma duyguları pekiştirilmiştir.

Yine, Millî İrade Platformu, 30'a yakın sivil toplum örgütünden oluşmuş, bilgilendirme çalışmalarına devam ettikten sonra da mübarek Ramazan ayında Millî İrade Platformu İftarı vermiş, şehrimizde bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm siyasi partilerde yer alan, siyasi öz geçmişi olan, kanaat önderi olan, sivil toplum örgütlerinde yer almış herkes o iftara katılarak Türkiye'de Gümüşhanelilerin duruşunu net bir şekilde ortaya koymuştur.

Yine, geçtiğimiz hafta, Gümüşhane'nin önemli meydanlarından birisi olan Zafer Meydanı'nda Gümüşhanelinin tüm siyasi partileri bir araya gelerek sivil toplum örgütleriyle beraber İsrail'i telin mitingi yapıp, yazılı ve görsel medya aracılığıyla da İsrail'in yaptığı katliamları kınamıştır.

Gümüşhane'nin millî iradeye sahip oluşunun arkasında, son yıllarda milletin iradesinin Türkiye Büyük Millet Meclisine tam olarak yansıdığı ve ülkenin bölge lideri ve dünya lideri olmasında hızla ilerlediği ve bu yürüyüşün başkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın duruşunun arkasında olduğunu ortaya koyduğunu tüm milletimizin bilmesini arzu ediyoruz.

Özellikle İsrail'in Filistin'de emzikli çocuklar, daha ana sütü dahi almadan katlettiği çocuklar karşısında Gümüşhanelilerin duruşunun arkasında şu yatmaktadır: İsrail'e karşı Türkiye Büyük Millet Meclisinin yayınlamış olduğu bildiri ya da konsolosluk konutuna yürümenin ya da  mitingler yapmanın arkasında başka bir durum söz konusudur. Türkiye'nin istikrarlı ve güvenli büyümesinin devam etmesinin gerekli olduğunu, Türkiye'nin dünya liderliği yolundaki hızlı yürüyüşünün asla durmadan devam etmesinin gerekli olduğunu, bu yürüyüşün durmaması için de doğduğu andan itibaren Erdoğan gibi bir liderin arkasında duracağını tüm Gümüşhane sivil toplum örgütleri ve millî irade platformunu sizlerle paylaşmak istiyor, saygılarımı sunuyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11