banner333

banner309

Apartman Yönetiminin Görevleri

Apartman, toplu konut, plaza, iş merkezi, site gibi insanların topluca yaşadığı ve iş yaptığı yerlere profesyonel hizmet anlayışı içerisinde verilen hizmetler vardır.

Güncel 01.03.2021, 15:59
Apartman Yönetiminin Görevleri
banner400

Apartman, toplu konut, plaza, iş merkezi, site gibi insanların topluca yaşadığı ve iş yaptığı yerlere profesyonel hizmet anlayışı içerisinde verilen hizmetler vardır. Bunların; temizlik hizmeti, teknik bakım, çevre düzenlemesi, havuz bakım hizmeti gibi birçok ihtiyacını giderilmesi için, profesyonel bir çatı altında yönetilmesi son yıllarda oluşturulan Altın Oran Yönetim tarzında şirketler tarafından daha hızlı ve güvenli olarak sağlanmaktadır.

Geçmişte ikamet eden şahıslar içerisinden seçilen, bireysel yöneticiler tarafından ortaya konulmaya çalışılan yönetim modeli, günümüzde yetersiz kalmıştır. Gelişen nüfus ve apartman daire sayılarının artmasına istinaden, gelir gider tablolarının büyümesi profesyonel ihtiyaç doğurmaktadır. Mersin apartman yönetimi içerisinde sağlanacak hizmetler tecrübe ve profesyonel yetişmiş elemanlar ile hızlıca sağlamakta hizmet anlayışı en üst seviyede tutulmaktadır.

Apartman Yönetim Firmalarının Çözüm Süreçleri

Profesyonel şirketlerin daha kolay ortaya koyabildiği, ortak yaşam alanları içerisinde uygulanacak kurallar, ödenmesi gereken aidatlar gibi konular, takip edilmesi gereken birçok işkolu sorunsuz olarak çözümlenebilmektedir. Mersin apartman yönetim şirketleri süreç içerisinde sözleşme yaptıkları apartman, bina site yönetimleri olarak üstüne düşen görevleri yerine getirirler. Bunu tecrübeleri ve profesyonel planlamalarına bağlı olarak en hızlı bir şekilde, mali tablolara uygun olarak gidermekte ve kat maliklerinin oluşabilecek maliyetlerini minimum seviyelerde tutmaktadır.

Mersin profesyonel apartman yönetimi kanunlar çerçevesinde takip edilecek tüm işleri takip etmekle beraber, genel kurul süreçlerini düzenlemekte, karar defterlerini ve genel gider tablolarını kamu kurum ve kuruluşlarına sunulabilecek vaziyette sorunsuz olarak tutmaktadır. Yönetim şekilleri içerisindeki en büyük problemlerden olan aidat toplanma ve ödemeyen daireler konusundaki işlemler konusunda Altın Oran Yönetim sitesinden, profesyonel anlayışları içerisinde hukuksal çerçevede en hızlı sonuca ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38