banner333

banner309

Akın’dan Çarpıcı Açıklamalar

1954 Kelkit Belediyespor onursal başkanı ve Arıana group sahibi Murat Akın’dan Gündem ile ilgili çok önemli Açıklamala: IMF tüm dünya ülkelerine borç verdigi gün bu Covid 19 virüsü ortadan kalkacak.

Güncel 31.03.2020, 01:30 31.03.2020, 01:34
Akın’dan Çarpıcı Açıklamalar
banner400

Son günlerde tüm dünyayı etkisi altına alıp ülkemizdede olan Covid 19 virüsünden kurtulmaya yönelik 1954 Kelkit Belediyespor onursal Başkanı ve Ariana Grup Başkanı Murat Akın gözlemlerini paylaştı.

Akın;” İMF’den 80 ülke borç istedi. Geri kalan 100 ülkede kısa zaman içersinde  borç isteyecektir Hiç bir ülke daha fazla dayanmaz, ekonomisi çöker,çogu ülkenin ekonomisi zaten bitmiş durumdadır.
Kaldı ki Türkiye Boğazlar antlaşması Mondros mütarekesi ile 2023 yılına kadar borç batagına atılmıştı. Bunu yapanlar ile ülkemizde 1980 olaylarını yaptıran aynı guruplardı. Bu grup yine  istediği ölümleri yapabilecek, dehşeti yaşatacak taki tüm insanlıga çip takana kadar ve takıldıktan sonra istedigini hasta edecek, istediğini kurtaracak, istediğini öldürecek veya Robokop yapacaklar!!
Bu Dünyayı yöneten aileler bunu yapanlar Adolf hitleri ortaya çıkartıp her türlü imkanı saglayan Almanya’da, Polonya’da ve Rusya’daki yahudileri yakıp zehirleyen ve baskı yaparak İsrail’e götürüp İsrail Devletini kuranlar bunlardır.
Türkiye ile Türk Devletleri arasına Ermenistanı kurarak müslüman ve Türkleri birbiri ile olan ulaşımını bağını kesen
aynı guruplardır.

Tüm dünyadaki Merkez bankalarının tek sahibi Türkiye dahil bir kaç hisse bırakan diger bölümü en az %80-90 sahibi olan Cherokee (kızıldereli) aileleri diri diri yaktıran kafataslarını yüzerek öldüren şimdiki Amerika birleşik Devletlerinin oldugu tüm bölgeyi ellerinden alarak Amerika’yı kuran , büyüten ve 
1720,1820,1920,2020 yılları aynı seneryoları yapan;Kuş gribi,domuz gribi bir sürü hastalık ortaya atarak, ilacını bulduk deyip Afrika ülkelerini açlık sefalet ve ilaç ile kısırlaştıran aynı güçlerdi. Tüm dünya petrollerine ambargo koyarak istedigi ülkeden istedigi kadar petrol alan istedigi arap ülkelerine her şey yaptıran aynı guruplardı.

1918,1945 yıllarında  dünya savaşlarını çıkartan daha bir çok olayları çıkartarak devletleri çökerten yok eden yokluğa mahkum eden Vietnam’ı,Yemeni bombalayarak bitiren, Irak devletini bitiren, İran’daki karışıklıgı çıkaran,Libya’yı, Lübnan’ı bitiren,Rusya’yı parçalayan, Suriyeyi bu hale sokan,Çin Devletine müsade eden , masum ve korumasız müslümanları, çocukları öldürten,bir çok devleti yokluğa iten tek amaçları olan Dünya nüfusunu 500 milyona düşürmek isteyen ve geçmişte çekmiş oldukları filmleri şimdi gerçeğe çeviren ,parayı ve ekonomiyi digijital olarak degiştiren(bir yönde artı olarak da:hacker hırsızlık,terör,mafya,kara parayıda önlemiş olacaklar )işte bu guruplar ama şunu hiç bilmiyor  veya biliyor fakat işlerine gelmiyor; Allah var,  Bizleri koruyan gözeten, Ol dediği her şey göz açıp kapanıncaya kadar olan Allah var.  İşte O Allah Bize Yeter ! Kim Kazanacak göreceğiz. Yeter ki İmanlı Olun Korkmayın. Bu gibi hastalıklardan ölenlerin Şehit olduğunu unutmadan, korkmadan yaşamak, İbadet etmek, Tevekkül etmek yeter ! Hz. Eyyüp , Unutmayalım bize Allah yeter! inanın inanın ...
La Tahzen İnnallahe Meana (Tasalanma Allah Bizimle Beraberdir)” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44