banner333

banner309

Murat Kayalı "Tekrar Dirilme Vakti Geldi"

Gümüşhanespor Futbolcusu Murat Kayalı bugün gerçekleştirilen antrenman sonrasında resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Gümüşhanespor 16.03.2018, 10:00
Murat Kayalı "Tekrar Dirilme Vakti Geldi"
banner400

Gümüşhanespor Futbolcusu Murat Kayalı bugün gerçekleştirilen antrenman sonrasında resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Devre arası gerçekleşen transferle Gümüşhanespor kadrosuna katıldığını hatırlatan Kayalı, “Gümüşhanespor’a gelmeden önce çok araştırdım. İki senedir finalden dönen bir takım olduğunu biliyordum. Şampiyon isteyen, hedefleri olan ve bu hedeflere aç bir takım olduğunu öğrendim. Sonrasında transfer sürecim gerçekleşti. Maalesef şuanda istediğimiz galibiyet serisini yakalayamadık. İnişli ve çıkışlı bir grafik sergiledik. En kısa sürede kendimize gelmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Kayalı, “Takım kadrosuna isim isim bakıldığında çok kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz. Herkesin bildiği gibi sahada isimler değil şahıslar oynuyor. Takım birlikteliği çok önemli. Biz bunu son haftalarda başaramadık. Bunun için camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Yeni bir hocamız Ziya Doğan’ın bizlere çok şey katacağına eminim. Ziya hocamla 10 yıl önce çalışma fırsatı bulmuştum. Kendisinin benim futbol kariyerimde ki yeri çok önemlidir. Onun gelmesi, takımın özgüvenini artıracaktır. Biz geçmişe yeni bir sünger çektik. Artık önümüzde ki maçlara konsantre olacağız” dedi.

Tekrar dirilme vaktı geldiğinin altını çizen başarılı oyuncu Kayalı, “Profesyonel bir yaşam sürüyoruz teknik adamlar değişiklikleri hep yaşanıyor ve yaşanacaktır. Yeni bir teknik direktörümüz var. Ziya Doğan ismi herkesçe tanınmış ve kendisini ispatlamış bir futbol adamı. 10 yıl önce hocamız nasıl hırslıysa yine aynı hırsı ve heyecanı gösteriyor. Hocamızın Gümüşhane’li olması sorumluluklarını artırıyor. Bizlere bire bir görüşmelerinde ve toplantılarında inancını ve şehrin şampiyonluğu ne kadar istediğini belirtiyor. Bizler de istediğimiz ve beklenilen şampiyonluk için mücadelemizi vereceğiz” dedi.

Kayalı, “Önümüzde Hacettepe maçı var. Yeni hocamızla çıkacağımız ilk maçımız olacak. Zorlu geçecek ama pes etmeden mücadele edeceğimiz bir maç olacak. Kazanmak için sahada olacağız. Şampiyonluk yolunda en keskin virajlardan biri olacak. Bunun farkındayız. İnşallah tüm Gümüşhanespor taraftarlarını mutlu eden bir sonuç alırız” şeklinde konuştu.

Şampiyonluğa giden takımda birlikteliğinin önemli olduğunu vurgulayan başarılı orta saha oyuncumuz sözlerini şöyle tamamladı,

Bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Gümüşhane Valisi Okay Memiş’e, Onursal Başkanımız ve Milletvekilimiz Hacı Osman Akgül’e , milletvekilimiz Cihan Pektaş’a, Belediye Başkanımız Ercan Çimen’e, Kulüp Başkanımız İsmet Çakmak ve Kulüp yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11