banner333

banner309

Hakan Arslan İddialı ve Kararlı Konuştu

22 Ağustos 2020 tarihin de yapılacak Gümüşhanespor Kongresin de başkan adaylığını açıklayarak özetle neden aday olduğunu kendi ifadeleri ile açıkladı.

Gümüşhanespor 21.08.2020, 14:33
Hakan Arslan İddialı ve Kararlı Konuştu
banner400

22 Ağustos 2020 tarihin de yapılacak Gümüşhanespor Kongresin de başkan adaylığını açıklayarak özetle neden aday olduğunu kendi ifadeleri ile açıkladı.

"Ben Hakan ARSLAN

Gümüşhane Şiran Sarıca Köyü doğumluyum. Uzun yıllardır Ankara ağırlıklı olmak üzere farklı şehirler de HAKAN ARSLAN İNŞAAT GAYRİMENKUL YATIRIM sahibi olarak taahhüt inşaat işleri ile faaliyet gösteren firmanın kurucu ve sahibiyim. Bu aşamada Gümüşhane merkez ve ilçelerin de taahhüt projelerimiz hazırlık aşamasındadır.

Adıyla gurur duyduğumuz güzel memleketimin profesyonel tek futbol takımı GÜMÜŞHANE SPOR içler acısı durumda bulunmaktadır.

Öncelik yapacağım işlerden birinci sırada transfer yasağını ortadan kaldırmak ve takımın bir üst lige çıkması için elimden gelen her türlü gayret ve çabayı vermektir.

Bir futbol kulübünün sorumluluklarını biliyorum. Bunun maliyetini de biliyorum. Benim tek siyasetim var. O da GÜMÜŞHANE SPOR’un hak ettiği yere gelmesidir.

Bu takımın hak ettiği yere gelmesi için elbette elimden gelen her tür maddi manevi imkanlarımı kullanacağım. Ancak tüm Gümüşhane lilerin takıma sahip çıkmaları gerekmektedir. Dünyanın neresinde olursa olsun tüm Gümüşhanelilerden destek bekliyorum.

Bunun için diyorum ki ; Gümüşhane ye hizmet için NERDE KALDIK !

En derin saygı ve hürmetlerimi sunarım."

Hakan ARSLAN

GÜMÜŞHANE SPOR BAŞKAN ADAYI

Yorumlar (1)
Mevlüt kayış 4 yıl önce
En iyi şekilde gümüşhane mizi yöneteceyimden eminim senin gibi birinin gümüşhane mızın başına gelmesinden gurur duyar desteklerimizi herzaman yanındadır Allah yar ve yardımcımız olsun deyerli başkanım
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39