banner333

banner309

Hafta sonu Tüm Gözler Yenişehir'de Olacak!

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, pazar günü liderlik yarışında ikinci sırada olan Aliağaspor ile kendi evinde oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Gümüşhanespor 12.04.2024, 10:47
Hafta sonu Tüm Gözler Yenişehir'de Olacak!
banner400

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve matematiksel olarak ligde kalmak için hala bir umudu olan kırmızı beyazlı temsilcimiz, pazar günü liderlik yarışında ikinci sırada olan zorlu rakibi Aliağaspor ile kendi evinde oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 3. Lig 1. Grupta geçtiğimiz hafta tamamlanan 26. hafta maçlarının ardından puan toplayamayan temsilcimiz Gümüşhanespor, 27. haftada şampiyonluk yarışı veren Aliağa Futbol Kulübü ile taraftarı önünde karşılaşacak. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma öncesinde hazırlılarını hız kesmeden sürdüren temsilcimiz, antrenmanlarına kaldığı yerden devam ediyor. Lige tutunmak için hafta sonu oynanacak olan karşılaşmaya kenetlenen Gümüşhanespor, yoğun bir mesai harcıyor. Temsilcimiz, karşılaşmadan puan alarak matematiksel olarak devam eden ligde kalma şansını sürdürmek istiyor. 

Düşme potasında yer  alan rakipleri TM Kırıkkalespor ve Talasgücü Belediyespor'un geçtiğimiz haftalarda puan kaybetmesi ile birlikte yeniden umutlanan Gümüşhanespor, taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmada zoru başarmak için sahaya çıkacak. Gümüşhanespor için ölüm kalım maçı niteliğinde olan kritik karşılaşma 14 Nisan Pazar günü saat 15.00'da oynanacak. Kırmızı beyazlı temsilcimiz zorlu rakibi ile Gümüşhane Yeni Şehir Stadyumunda bir araya gelecek. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54