banner333

banner309

Gümüş’te Şok Ayrılık

Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Metin İlhan’ın görevine son verildi.

Gümüşhanespor 11.02.2014, 16:03 11.02.2014, 16:26
Gümüş’te Şok Ayrılık
banner400

 Gümüşhanespor’da son Çankırıspor ile yapılan ve berabere sona eren karşılaşmanın ardından toplanan yönetim kurulu, teknik direktör Metin İlhan ile yolların ayrılmasına karar verdi



TOPLANTI YAPILDI



Haftayı lig sonuncusu Çankırıspor ile yenişemeyerek zirve yarışında iki puan kaybı yaşayarak kapatan Gümüşhanespor’da şok bir gelişme yaşandı. Kırmızı-Beyazlılar’da Çankırıspor maçının ardından toplanan yönetim kurulu,  teknik direktör Metin İlhan ile yolların ayrılmasına karar verdi. Futbol Şube sorumlusu Fazıl Ceylan, yönetim kurulu olarak yaptıkları toplantı sonrasında teknik direktörleri Metin İlhan ile yollarını ayırma kararı aldıklarını söyledi.



UYGUN GÖRDÜK



Teknik direktörleri Metin İlhan ile yollarını ayırmaları konusunda şimdilik bir açıklamada bulunmayacağını belirten Ceylan, “İlerleyen günlerde bu konuda gerekirse bir açıklamada bulunabilirim. Ancak şunu söyleyebilirim, şartlar bizi bu duruma getirdi. Biz yönetim kurulu olarak Gümüşhanespor’un her zaman menfaatleri için kararlar almaya çalışıyoruz. Şu dönemde de Metin İlhan ile yollarımızı ayırmayı uygun gördük” dedi. Son Çankırıspor ile oynadıkları maça da değinen Ceylan, sözlerini şöyle noktaladı:



HAKEM TEPKİSİ



“Bu maçta hakem kurbanı olduk. Karşılaşmanın hakemi yüzde yüz bir penaltımızı vermedi. Takımda bu maçta beklenen futbolunu ortaya koyamadı. Buna rağmen bir çok net gol pozisyonuna girmemize rağmen değerlendiremedik. Ama her şeye rağmen eğer maçta adaletli bir hakem olsaydı maçtan 3 puanla ayrılabilirdik. Hem ilk haftaki Hatayspor maçı ve ardından Çankırıspor karşısında bariz hakem hataları ile karşılaştık. Adeta 4 puanımız gasp edildi. Emeklerimize yazık edilmesin. Bundan sonraki haftalarda maçlarımızda adaletli yönetim gösterilmesini arzu ediyoruz.”

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46