banner333

banner309

'Gümüşhanespor’un çıkarları bütün Gümüşhane’nin çıkarıdır'

TFF 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un teknik direktörü Ziya Doğan, takımın düzeleceğini ve hiç kimsenin bu noktada bir korkusunun olmamasını isterken takımı toparlamak için herkesin tek vücut olması gerektiğinin altını çizdi.  

Gümüşhanespor 12.10.2018, 15:24
'Gümüşhanespor’un çıkarları bütün Gümüşhane’nin çıkarıdır'
banner400

TFF 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un teknik direktörü Ziya Doğan, takımın düzeleceğini ve hiç kimsenin bu noktada bir korkusunun olmamasını isterken takımı toparlamak için herkesin tek vücut olması gerektiğinin altını çizdi.  

Kulübün Tekke köyünde bulunan tesislerinde kulüp basın sözcüsü Hayati Yalçın’la birlikte haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştiren Doğan, ilk olarak hafta sonu sahalarında konuk ettikleri ve 1-1 biten Utaş Uşakspor A.Ş maçını değerlendirdi.

“Çok forvetle oynamak demek çok gol atmak demek değil”

Uşakspor’un çok iyi bir takım olduğunu kaydeden Doğan, “İlk yarı bizi farklı şekilde yenebilirlerdi. Çok pozisyona girdiler. Biz sıfır pozisyonla ilk yarıyı bitirdik. Çok forvetle oynamak demek çok gol atmak demek değil. 4 forvetle oynadık. Öyle bir risk aldık. 4’lü forvette baskılı düzenle oynamak istedik ama başaramadık. Futbolcu antrenmanda hazır gözükse bile maç ayrı bir kondisyondur. Bu maçta ilk yarıda 5 gol atabilirlerdi. 2.yarıda biz dengeyi kurduktan sonra da biz galip gelebilirdik. Direkten dönen, vuramayan pozisyonlarımız vardı. Üzgünüz. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyorduk. Takımın özgüveni açısından önemliydi ama olmadı. Bunlar olacak” dedi.

“Hiçbir rakibi bizden daha yüksek, hiçbir rakibi bizden daha düşük görmüyor, profesyonelce hazırlanıyoruz”

13 Ekim Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs stadyumunda Manisaspor'a konuk olacağını kaydeden Doğan, “Hiçbir rakibi bizden daha yüksek, hiçbir rakibi bizden daha düşük görmüyoruz. Profesyonelce hazırlanıyoruz. Çocukların morale ihtiyacı var. Deplasmanda oynayacağımız maçın ardından bir hafta içinde 3 tane maç oynayacağız. Burada herkes gibi hedefimiz en iyi şekilde bu 3 maçı en iyi şekilde atlatmak” diye konuştu.

“Gümüşhanespor’un çıkarları bütün Gümüşhane’nin çıkarıdır”

Şehirde yerel medyasıyla, futbolcusuyla, taraftarıyla, yönetimiyle hep bir bütün olunmazsa işlerinin zor olduğunu, herkesin işin bir ucundan tutması halinde bu işi başaracaklarını dile getiren Doğan, “Bazı şeyler bizi çok üzüyor. Bu birlik beraberliği Gümüşhanespor’da şuana kadar göremedim. Geçen seneyle bu sene arasında ne fark var? Aynı zihniyet devam ediyor. Bizim bunları aşmamız lazım. Gümüşhanespor’un çıkarları bütün Gümüşhane’nin çıkarıdır. Eğer bu gözle bakar bu takımı yukarılara çeker kategori atlarsak herkes bundan nasibini alır. Bazı çevrelerde küçük olsun bizim olsun mantığı var. Bunlar beni üzüyor. Şahsi menfaatlerine Gümüşhanespor’u kimse alet etmesin” diye konuştu.

“Takımı toparlamak için hep beraber tek vücut olmamız lazım”

Çok kritik bir döneme girdiklerinin altını çizen Doğan, şöyle konuştu: “Gümüşhanespor şuanda iyi değil diyerek bunu fırsat bilip te kulübe saldırıya geçersek bundan kimsenin kazancı olmaz. Şu 4 maçta en iyi şekilde puan toplamamız lazım. Medyasıyla, taraftarıyla, futbolcuyla bir bütün olmamız lazım. Ama bazı kişiler kendi çıkarı peşinde koşuyor. Buna hiçbir Gümüşhanelinin müsaade etmemesi lazım.  Takım düzelir. Eminim. Sabırlı olursak 17-18 puanı yakalamış, şuanda 6-7 puan var. Hiç kimsenin korkusu olmasın, rahat olsun ama bu nifaklara müsaade etmesin. Gümüşhanespor’un kötü olması kimsenin menfaati olmamalı. Her türlü fedakarlığı bende yapıyorum, yöneticilerimde yapıyor, futbolcularım da yapıyor. Biz kimseyi suçlamıyoruz. Bizim burada niyetimiz bu takımı toparlamak için hep beraber tek vücut olmamız lazım”

Teknik patron Doğan, her sakatlanan oyuncuyu İstanbul ve Ankara’ya göndermeden basit tedavileri halledebilmek için yönetim kuruluna fizyoteraspist almak istedikleriyle ilgili talebi de ilettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (8)
Gümüş 5 yıl önce
BİZE HALA MASAL ANLATIYON ZİYA HOCA BIRAK BU İŞLERİ TAKIMIN TRANSFERLERİNİ SEN YAP PARAYI SEN VER SANCAKTEPE İLE FARK 11PUAN OLSUN SENİN BUNDAN HABERİN YOK HERHALDE YÖNETİM DE KİMDEN ÇEKİNİYO ANLAMADIM HALA GÖNDEREMİYOR LAR SENİ İCRAATIN YOK HOCA İCRATIN ŞAMPİYONLUĞU HİÇ ETTİN BU YILDA
Ali osman kllan 5 yıl önce
Takımı bu hale getir puanları ver 14 PUAN KAYBET SONRADA ÇIK GÜMÜŞHANE TEK VÜCUT OLUN DİYOSUN SEN NE VERDİN BİZE ZİYA DOĞAN HOCA 14 PUAN KAYBET 6 Maçta bunun hesabını verecek kim sensin ve tek vücutmuş da tek bilmem neymiş de falan filan Gümüşhane böyle olursa şöyle olursa falan filan lafı ediyorsun aynaya bak yüzleş ve düşün ben Gümüşhane’ye ne verdim ki burda ne işim var artık demen gerek, kusura bakma yönetim de sınıfta kalmıştır neşteri vuramadı
Hasan al 5 yıl önce
BİZ SENDEN ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ HOCA SEN HALA DEMEGOJİ YAPIYOSUN ÇÜNKÜ UYANIKSIN LAFLARLA İŞİ GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYOSUN SAHADA YOKSUN YOK YETER BİZ ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ ŞAMPİYONLUK
Gümüş 5 yıl önce
HADİ GİT ARTIK GÜMÜŞHANEMİZİN SANA GÜVENİ KALMAMIŞTIR ZİYA DOĞAN
Gadam 5 yıl önce
Yazıklar olsun ZİYA DOĞAN HOCA HERKESİN 4-5-6GOL ATTIĞI MANİSAYI BİLE YENEMİYOSUN HALA İSTİFA ETMEDİN NE YÜZ VARMIŞ YA
İhsan 5 yıl önce
Madem Ziya HOCAYI GÜÇLERİ GÖNDERMEYE YETMİYOR YÖNETİMİN O ZAMAN YÖNETİM İSTİFAAAAAAA
İstabldan gümüşhaneli 5 yıl önce
ZİYA DOĞAN HOCA İSTİFA.
Zeki batur 5 yıl önce
Şimdi gider düşmüş zavallı MANİSAYI YENER GELİR ŞÖYLEDE BÖYLEDE Bİ TOPLANTI YAPARSIN OYSA SENİNLE ZAMAN KAYBI VAR BİDE KAYBEDİLEN14 PUAN VAR FARKINDAMISIN ZİYA HOCAM
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11