banner333

banner309

Gümüşhanespor'da Hakem Tepkisi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor’un hafta sonu lider Hatay deplasmanında karşılaşmanın son saniyelerinde penaltıdan yediği gol sonrası 2 puandan olmasının yankıları devam ediyor.

Gümüşhanespor 28.01.2014, 10:56 28.01.2014, 10:56
Gümüşhanespor'da Hakem Tepkisi
banner400

 Karşılaşmanın hakeminin maçı katlettiğini iddia eden Gümüşhanespor Futbol Şube Sorumlusu Fazıl Ceylan, karşılaşmayı yöneten hakem triosuyla galip gelmelerinin imkansız olduğunu söyledi.

Hakemlerin ilk düdükten itibaren art niyetli olduklarını herkesin alenen gördüğünü belirten Ceylan, "İyi oyunumuzu ve kazanma arzumuzu ev sahibi ekip 
Hatayspor'un bile kabullendiği karşılaşmada, hakemlerin direk sonuca etki etmesini kabullenemiyoruz. Maç içerisinde tempomuzu düşürmek, konsantrasyonumuzu bozmak için her şeyi yapan hakem triosu, nihayetinde karşılaşmayı berabere bitirmeyi başardılar. Maç sonuna 4 dakika ilave ediliyor, 90+6'da hem de yardımcı hakem tarafından penaltı çalınıyor. Resmen 2 puanımız gasp edildi. 26. dakikada 10 kişi kalmamız da cabası. Kırmızı kart öncesi futbolcumuz İzzet'i sakatlamaya yönelik yapılan faule sarı kart dahi gösterilmiyor ama İzzet'in canı yanması sonrası tepkisi kırmızı kart oluyor. Yine rakip oyuncu defalarca direk kırmızı karttan atılması gerekirken, lütfen çift sarı karttan atılıyor. Bunlarla da hızımızı kesemeyen hakem triosu, emeline 99.dakikada ulaşmıştır.Gümüşhanespor sahipsiz değildir. Gümüşhaneliye yakışır duruşumuzu kimse yanlış anlamasın. Federasyon nezdinde de bu hakem triosunun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Bu vesileyle puanlarımızı gasp eden hakem triosunu kınıyor, Hatayspor yönetim kuruluna tarafımıza gösterdikleri misafirperverlikten ötürü Gümüşhanespor camiamız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48