banner333

banner309

Gümüşhanespor'da 140 Bin Lira Polemiği

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Muharrem Güray Eroğlu, TFF tarafından kulübe gönderilen 140 bin lirayı çekmesi kulüp yönetimini huzursuz etti.

Gümüşhanespor 10.06.2020, 13:02 12.06.2020, 11:07
Gümüşhanespor'da 140 Bin Lira Polemiği
banner400

Geçtiğimiz gün TFF tarafından Gümüşhanespor'a aktarılan 140bin TL'nin Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Muharrem Güray Eroğlu tarafından bankadan çekilmesi polemiğe neden oldu.

Olayın savcılık makamına götürmek isteyen kulüp yöneticilerine anlam veremeyen Başkan Eroğlu, yasa dışı bir işe kalkışmadığını, kulüp başkanı mı, yoksa sınıf başkanı mıyım diyerek kendisine karşı yapılan tutuma tepki gösterdi. 

Olayla ilgili Gümüşkoza gazetesine açıklama yapan Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Muharrem Güray Eroğlu, kulübe verdiği ve kulüpten aldığı her şeyin belgesi olduğunu belirterek, “Kulüpten 650 bin TL'ye yakın alacağım var. Mali işler sorumlusu olarak başladım, sonra başkan oldum. Ben başkanken kongre kararı aldılar. Sonrasında virüs çıktı. Kongre kararı aldılar, pişman olduk sonra geri çekelim dediler. Bu kulübü 6 aydır tek başıma ayakta tuttum. Altyapıyı kurtarmak için mücadele ettim. Altyapı için para yolladım. Parayı yemişler, üstelik altyapı oyuncuların ailelerinden de para almışlar. Bu olay rezilliktir” diye konuştu.

Başkan Eroğlu, “Dişimi sıka sıka dişim kalmadı. Ben parayı aldıktan sonra telefonum susmadı. Benim buradan 650 bin lira alacağım var. Bunun 4’de 1’i olan 140 bin lirasını almışım. Neden ağrına gidiyor bazılarının? Elini cebine atmayan, bu kulübe hiç katkısı olmayan insanlar elini cebine sokmayanlar utanmadan beni arıyorlar. Ben olsam utanırım. Savcılık değil istedikleri yere gitsinler. Resmi iş yaptım ben. Sahtekarlık yapmadım. Suç mu işledim? İşlediysem cezamı çekerim. Ben Ankaralıyım. Çocuğumun rızkını keserek para gönderiyorum” dedi.

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Muharrem Güray Eroğlu gazetemize yaptığı açıklamayı şu şekilde tamamladı;

“Virüs döneminde bile futbolcuya para gönderdim. Bunlar ispatlıdır. Daha önceki dönemde benim alacağım olduğu halde birçok kez para çekildi. Onlar da başkana sormadan birbirlerine imza yetkisi veriyorlar. Suç işliyorlar. Başkansın, para verince iyisin, vermeyince kötü oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (2)
metinaltan 4 yıl önce
gumushaneyeyapistinbirakmiyorsunankaralibaskanistemiyoruzgumushaneliolsundahaiyidir
Mehmet 4 yıl önce
Ankarqli baskani kim yapistirdi yapistiranlar bi zahmet sussunlar.boyle rezil kulup yonetimi olmaz
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59