banner333

banner309

Gümüşhanespor Kazanamadı

Misli.Com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, sezonun üçüncü maçında deplasmanda karşılaştığı Niğde Anadolu FK’ya 1-0 mağlup oldu.

Gümüşhanespor 04.10.2020, 21:31
Gümüşhanespor Kazanamadı
banner400

Misli.Com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, sezonun üçüncü maçında deplasmanda karşılaştığı Niğde Anadolu FK’ya 1-0 mağlup oldu.

Zorlu karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başladı. Daha çok orta alanda mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk ciddi atağında ev sahibi ekip penaltı kazandı.

15.dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına gelen Fatih Aktay, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra beraberlik golünü bulmak için temposunu artıran ve daha çok rakip sahada oynamaya başlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz, üretken olamayınca aradığı beraberlik golünü bulamadı ve ilk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya iyi ve tempolu başlayan taraf temsilcimiz Gümüşhanespor oldu. Dakikalar ilerledikçe baskısını artıran kırmızı beyazlı temsilcimiz, özellikle son pas tercihlerini iyi yapamayınca kurduğu baskıdan pozisyon çıkaramadı.

arşılaşmanın son çeyreğine girilirken Hasan Kaşıkara’yı da oyuna alarak yüksek toplarla şans arayan temsilcimizin, son dakikalarda ki doldur-boşalt denemeleri de sonuçsuz kalınca zorlu karşılaşma ev sahibi Niğde Anadolu FK’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: Niğde 5 Şubat Stadı

HAKEMLER: Raşit Yorgancılar, Serdar Soydan, Serhat Sağır

NİĞDE ANADOLU FK: Ali Emre Yanar, Aykut Çolakoğlu, Rıza Efendioğlu, Recep Yemişci, Tolgahan Mulla Çiçek, Metehan Yılmaz, Emirhan Özyaşar, Berkin Taşkın (Dk.89 Altar Han Hidayetoğlu), Atalay Yıldırım (Dk.59 Berkay Samancı), Barışcan Işık Altunbaş, Fatih Aktay (Dk.65 Yasin Abdioğlu) 

GÜMÜŞHANESPOR: Cengiz Biçer – Sancar Yıldırım (Dk.61 Azmi Toprak Gürer), Burak Demireğen, Emre Kömürcü (Dk.89 Recep Oğuz), Melikşah Tokdam, Muharrem Efe, Mert Çakar, Raif Gündoğdu, Tuğay Adamcıl, Tekin Adar (Dk.73 Hasan Kaşıkara), İlke Tankul

SARI KARTLAR: Berkin Taşkın, Ali Emre Yanar (Niğde Anadolu FK), Raif Gündoğdu, Mert Çakar (Gümüşhanespor)

GOL: Dk.15 Fatih Aktay (Penaltı) (Niğde Anadolu FK)

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39