banner333

banner309

Gümüşhanespor'da yeni dönem hazırlığı başladı.

Gümüşhanespor Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Büyükbayraktar, 9 Temmuz Pazar günü kulübün sosyal tesislerinde yapılacak olan olağanüstü kongre öncesinde açıklamalarda bulundu.

Gümüşhanespor 05.07.2017, 17:45
Gümüşhanespor'da yeni dönem hazırlığı başladı.
banner400

Gümüşhanespor Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Büyükbayraktar, 9 Temmuz Pazar günü kulübün sosyal tesislerinde yapılacak olan olağanüstü kongre öncesinde açıklamalarda bulundu.

Büyükbayraktar, yaptığı açıklamada yönetime geldikleri günden itibaren çıktıları bu yolda, şehre büyük heyecan yaşatmayı başararak geçtiğimiz yıl Kayseri’de bu yıl ise İstanbul’da final oynayan, onbinleri coşkuyla tribünlere taşıyan kulübün gelecek sezon için kongreye gittiğini söyledi.

İki sezon üst üste başarı çıtasını tüm ülke spor kamuoyunun takdirini alacak seviyelere yükseltme başarısını gösteren Gümüşhanespor’un önümüzdeki sezon başarı hedefini daha üst seviyede taşıyacak bir yönetim oluşturmak amacıyla olağanüstü kongre kararı aldığını dile getiren Büyükbayraktar, “Valimiz sayın Okay Memiş, onursal başkanımız ve milletvekilimiz sn. Osman Akgül, milletvekilimiz sn. Cihan Pektaş, belediye başkanımız sn. Ercan Çimen ile yönetimimizde bulunan ilçe belediye başkanlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişare ederek almış olduğumuz kongre kararının, şehrimiz ve kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Gümüşhane sınırlarını aşan ülke sathına yayılmış ve hatta dünyanın dört bir yanındaki hemşerilerimize ulaşmış olan başarı beklentisini karşılamak, kulübümüz gelecek yönetim kademelerinin öncelikli gündemi olmalıdır. Bunun için, kalbi Gümüşhane ve Gümüşhanespor için atan, ilimizin içerisinde yaşayan ya da gurbetteki Gümüşhane sevdası ve heyecanıyla dolu tüm sporseverlere, buradan açık çağrı yapıyoruz. Gelin kongremizde heyecan ve projelerinizi, hedef ve ufkunuzu bizlerle paylaşın. Daha güçlü bir kulüp, daha başarılı bir ekip için el birliği ile en doğru kadroyu ortaya çıkaralım. Bizden önce görev yaparken bizlerin bu günkü başarısına da temel oluşturacak zemini hazırlayan, değerli eski başkanlarımıza bir kez daha teşekkür borçlu olduğumuzu ifade etmek isteriz. Yeni dönemin sorumluluğu bizlerin olduğu kadar, iyi günde kötü günde kulübümüzden yanında durmayı başarmış olan önceki dönem başkan ve yöneticilerinin de omuzlarında durmaktadır. Daha güçlü ve başarılı bir Gümüşhanespor için önceliğimiz, ortak aklın olgunlaşması ve geleceğe dönük kararların tüm camiamızın ortak iradesi ile şekillenmesine zemin hazırlamaktır. Görev süremizi sonlandırmakla birlikte kulübümüzün gelecek planlamasında tarafımıza düşecek sorumluluklarda, yeni dönemde görev alacak gönüllü arkadaşlarımıza her türlü desteği vereceğimizi tüm camiamıza duyuruyor, bugüne kadar kulübümüze desteğini sürdüren taraftarlarımıza teşekkür ederek, kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (1)
Ali 7 yıl önce
Yeter lan bi çıkamadınız iki senedir birinci lige
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38