banner333

banner309

Gümüş yeni sezona hazır

TFF 2. Lig, Beyaz grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Gümüşhanespor, 2018-2019 sezon açılışını Yenişehir stadyumunda Sivas Belediyespor müsabakasıyla yaparak, taraftarıyla buluştu.

Gümüşhanespor 28.08.2018, 00:37
Gümüş yeni sezona hazır
banner400

Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra futbolcu ve teknik kadronun tanıtıldığı törenin ardından Sivas Belediyespor ile bir hazırlık karşılaşması oynandı.

Gümüşhanespor Yeni Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen sezon açılış törenine Gümüşhane Milletvekili ve Gümüşhanespor Onursal Başkanı Hacı Osman Akgül, Milletvekili Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Kurban Karagöz, ve Gümüşhanespor yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve kurban kesiminin ardından Gümüşhanespor yönetim kurulu ve futbolcular tanıtıldı.

“Gümüşhanespor’u bu yıl 1.lige taşıyacağız”

Az sayıda taraftarın hazır bulunduğu etkinlikte konuşan AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Gümüşhanespor Onursal Başkanı Hacı Osman Akgül, 13 yıldır bu kulübün onursal başkanlığını yaptığını ifade ederek bu yıl Gümüşhanespor’u 1. Lige taşıyacaklarını ve şampiyon yapacaklarını söyledi.

Gümüşhanespor’un bu yıl şampiyon olması için tüm Gümüşhane’nin gayret ve çaba göstermesi gerektiğine değinen Akgül, “Gümüşhane’de taraftar grupları olarak gruplarımız var. Gümüşhane yönetim kurulu olarak hiçbir taraftar grubuna yakın ve uzak mesafede değildir. Bütün taraftar gruplarının kalbinin Gümüşhanespor ile attığına inancımız tamdır ve her grubu aynı mesafede kucaklıyoruz. Taraftar gruplarının takımı, teknik heyeti, yönetimi yıpratıcı hiçbir çaba gayret içerisinde olmanızı arzu etmiyorum” diye konuştu.

Milletvekili Cihan Pektaş ise, “Gümüşhanespor’u fedakarca destekleyen taraftarlara bu yıl şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Ben buna yürekten inanıyorum ve bu güne kadar Gümüşhanespor’a hizmet etmiş olanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Gümüşhanespor’a bugüne kadar hizmet eden herkese teşekkür eden Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise yaptığı konuşmada, bu yıl Allah’ın izniyle Gümüşhanespor’u 1. Lige çıkaracaklarını ve şampiyonluk kutlamasını bu Yeni Şehir Stadyumunda yapacaklarını söyledi. 

Çimen, Gümüşhane’nin en önemli değerlerinden olan Gümüşhanespor için desteklerini esirgemeyeceğini sözlerine ekledi.

Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Kurban Karagöz de bu yıl yeni yönetimle Gümüşhanespor’u uzun yıllar yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapacaklarına dair söz verdiklerini söyledi. 

Karagöz, “’1. Lig aşkına Gümüşhane’ sloganıyla hep birlikte bir üst lige çıkmanın heyecanını yaşayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Sezon açılış etkinliği kemençe ve davul-zurna ile oynanan horon ve halaylarla son buldu.

SADECE FİZİK OLARAK HAZIRIZ

Yeni sezon öncesi son provasını kendi evinde Sivas Belediyespor ile oynayan temsilcimiz Gümüşhanespor, karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmasını bildi.

Yeni transfer Hüseyin Çolak’ın golüyle karşılaşmayı kazanan kırmızı beyazlı temsilcimizin fizik olarak hazır olduğu gözlenirken, takım olma yolunda zamana ihtiyacı olduğu görüldü. Yeni bir takım olması sebebiyle organize olmakta zaman zaman zorlanan temsilcimiz, bu dezavantajını sahanın her yerinde pres yaparak kapattı.

Özellikle savunma hattında bireysel hatalar göze çarparken, orta alanda oyunu yönlendirecek bir ismin olmaması hücumda daha etkili olamamamıza sebep oldu.

Sezon başı olması sebebiyle bazı aksaklıkların yaşanması normal olsa da transferin son günlerine girilirken, gerekli tedbirlerin alınması elimizi daha fazla rahatlatacaktır.
 

Kuşakkaya Gazetesi

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48