banner333

banner309

Gümüş'ün yeni rakibi Menemen Belediyespor oldu.

Temsilcimiz Gümüşhanespor, TFF 1.lige yükselme yolunda Play-Off çeyrek final ikinci maçında Menemen Belediyespor’u konuk edecek .

Gümüşhanespor 08.05.2017, 17:10
Gümüş'ün yeni rakibi Menemen Belediyespor oldu.
banner400

Temsilcimiz Gümüşhanespor, TFF 1.lige yükselme yolunda Play-Off çeyrek final ikinci maçında Menemen Belediyespor’u konuk edecek .

İlk maçında İzmir temsilcisine konuk olan Mehmet Altıparmak ve öğrencileri zorlu deplasmandan 2-1 galip ayrılmıştı. Kırmızı-Beyazlı ekip 2-1’lik skor ile araladığı tur kapsını, rövanş maçında konuk edeceği Menemen Belediyespor’u mağlup ederek tamamen açmak istiyor.

Gümüş Nasıl Tur Atlar?

Menemen Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yenen Temsilcimiz Gümüşhane’deki rövanşı 1-0 kaybetse dahi tur atlayacak. 2-1'lik Menemen Belediyespor galibiyeti maçı uzatmaya, gerekirse penaltılara götürecek. Kırmızı-Beyazlıların, 3-2 ve 4-3 gibi tek gollü yenilgilerinde ise gülen taraf İzmir temsilcisi olacak. Gümüşhanespor’un Play-Off çeyrek final maçında Menemen Belediyespor’u elemesi durumda Kastamonu 1996 ile Hatayspor arasında oynanacak maçın sonunda Play-Off yarı finaldeki rakibi belli olacak.

Gümüşhane Yenişehir Stadyumunda saat 16.00’da oynanacak olan karşılaşmayı Abdullah Yılmaz, Gökhan Memişoğlu ve Abdullah Bora Özkara hakem üçlüsü yönetecek.

“Avantajın bilincindeyiz”

Play-Off çeyrek final ilk maçında deplasmanda Menemen Belediyespor’u istedikleri oyunu oynayarak 2-1 kazandıklarını dile getiren Gümüşhanespor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise Olay Gazetesine yaptığı açıklamada, “Deplasmanda 2-1 kazandığımız skorun bilincinde olarak sahaya çıkacağız. İkinci maçta da aynı düzenimizi devam ettireceğiz. Rakip takımın ligin en iyi takımları arasında olduğunu biliyoruz. Tecrübeli ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve 2-1’lik skor avantajı sadece kağıt üstünde olduğunun da farkındayız. Maça 0-0 skor ile çıkıp, müsabakayı kazanmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Maçı kazanmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Altıparmak, “Bu tarz maçlar zor maçlardır. Birlik ve bütünlük sağlanmalıdır. Gümüşhanespor’da bunu daha önce başardı. Şuanda takımın daha çok desteğe ihtiyacı var. Aldığımız bu destek ile turu geçen taraf biz olmak istiyoruz” diye konuştu.

“Ne oynayacağımızı da ne yapacağımızda biliyoruz”

Menemen takımının gole daha çok ihtiyacı olduğu kaydeden Altıparmak, “Bizde bunun farkındayız. İlk maçta olduğu gibi gerekli taktiklerimizi oyuncu grubuna anlattık.  Ne oynayacağımızı da ne yapacağımızda biliyoruz. Menemen’in üstümüze gelmesini beklemeyeceğiz, kontra atak ya da kale önünde beklemeyeceğiz. Kontrollü bir oyun oynayıp, rakip takımın gol bulmak zorunda olduğunun bilincindeyiz.  Maçı kazanmak için normal oyunumuzu oynayacağız” dedi.

Altıparmak, “Oyuncularımız bu sezon çok üst düzey maç oynadı dün itibariyle de onları çok yormadan ter idmanı geçirdik. Bundan sonra oyuncularımız maça psikolojik olarak hazırlanması gerekiyor. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Maçın başından sonuna kadar bizi desteklemelerine ihtiyacı var” değerlendirmesinde bulundu.

“Biz kendi işimize bakacağız”

Deneyimli Antrenör daha sonra şunları kaydetti: “Bizim hakemle çok işimiz yok aslında. Türk futbolunun gelişmeme sebeplerinden bir tanesi de kendimize bakmamız. Takım galip geldiğinde iyi olan hakem, mağlubiyet kötü oluyor. Hakemin çok etki ettiği maçlar var. Bizimde hakemin sebep olduğu kararlar yüzünden etkilendiğimiz maçlar oldu. Biz sahaya çıkıp maçımızı kazanmak için mücadele edeceğiz.”  

Sinan Uçar

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48