banner333

banner309

‘Gümüş Store’ açılacak

TFF 2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Gümüşhanespor’da bir yandan transfer çalışmaları devam ederken, bir yandan da kurumsallaşma çalışmaları yapılıyor.

Gümüşhanespor 26.07.2019, 22:00
‘Gümüş Store’ açılacak
banner400

Kırmızı Beyazlı temsilcimize ait bir mağazanın açılmasıyla ilgili çalışmaların başladığını ifade eden Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Yunus Emre Durmuş, “Günümüzde büyük kulüplerin yanı sıra bizden alt liglerde olan çok sayıda kulüp, baktığımızda store mağazalarından ciddi gelirler elde ediyor. Store mağazası bir şehrin takımına ne kadar sahip çıktığını gösterir. Gümüşhanespor taraftarları da, özellikle il dışında yaşayan hemşehrilerimiz, takımımızın lisanslı ürünlerini satın alıp kulübümüze katkı sağlamak için mağazamızın bir an önce faaliyete geçmesini arzu ediyorlar. Bu yönde birçok talep aldık. Şehrimizin markası olan Gümüşhanespor'un da lisanslı ürünlerinin satışının yapıldığı mağazaya ihtiyacı olduğunu taraftarımızdan aldığımız taleplerle gördük. Bizler de bu talepleri karşılamak için mağazamızın kurulumunu en kısa sürede yapıp, ürünlerimizi satışa sunacağız" dedi.

Gümüş Store’de Gümüşhanespor ürünlerinin yanı sıra, çok sayıda spor malzemesi de satışa sunulacak.

Diğer yandan geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağanüstü kongrenin ardından çalışmalarına ara vermeden başlayan başkan ve yeni yönetim kurulu ülke genelinde birçok futbolcuyla temas sağladı. Dün Teknik Direktör Fatih Akyel ile anlaşma sağlayan temsilcimiz, futbolcu transferleri için yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

Aldığımız bilgilere göre Pazartesi günü Başkan Yunus Emre Durmuş, Teknik Direktör Fatih Akyel, bazı yönetim kurulu üyeleri ve prensipte anlaşılan futbolcular Gümüşhane’de olacak.

Temsilcimiz, Pazartesi gününden itibaren transfer çalışmalarına Gümüşhane’den devam edecek.

Yorumlar (1)
Celal 5 yıl önce
Artık ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ SIRADAN LİĞDE OLACAKSAK BU BİZİ AÇMAZ ARTIK SN BAŞKAN
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48