banner333

banner309

Gümüş, Eyüpspor’la karşılaşacak.

Gümüş, Eyüpspor’la karşılaşacak.

Gümüşhanespor 23.04.2017, 14:07
Gümüş, Eyüpspor’la karşılaşacak.
banner400

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grubun 33.haftasında temsilcimiz Gümüşhanespor yarın sahasındaki son maçında Eyüpspor’la karşılaşacak.

Ligin bitimine iki hafta kala lider durumdaki Ankaragücü’nün dört puan gerisinde bulunan temsilcimiz Gümüşhanespor, bu maçı kazanıp aynı saatte Kayseri’de oynanacak olan Ankaragücü maçından gelecek olan sonucu bekleyecek.

Kalan haftalardan lider Ankaragücü'nün iki beraberlikle ayrılabilme ihtimalini de göz önünde bulundurup değerlendiren temsilcimiz bu kalan iki haftaya da temkinli olarak yaklaşıyor.

Yeni Teknik direktör Mehmet Altıparmak’la birlikte ilk sınavın verileceği bu karşılaşma ileride kuvvetle muhtemel olan play-off müsabakaları açısından da ayrı bir önem teşkil ediyor.

Taraftarlarında heyecanla beklediği bu karşılaşmada sadece geçtiğimiz hafta ki Sarıyer karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Cem Sultan’ın dışında eksik bulunmazken takımın başına geçen yeni Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın da nasıl bir sistemle takımı sahaya yansıtacağı ayrı bir merak konusu oldu.

Yarın Yeni Şehir Stadyumunda saat 15.30 oynanacak olan mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Ferhan Kestanlıoğlu, Can Savaşan ve Kürşathan Akın hakem üçlüsü yönetecek.

Şahin Öztürk

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48