banner333

banner309

Futbol, Taraftarla Güzel !

Spor Toto 3.lig 3.gurupta şampiyonluk mücadelesi yapan kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin ilk yarısını müthiş zaferle tamamladı.

Gümüşhanespor 26.12.2012, 09:38
Futbol, Taraftarla Güzel !
banner400
 Karşılaşma öncesi herkes endişeli. Rakip Altınordu A.Ş.ligin lideri ve henüz bileğini büken olmamış. Gümüşhanespor yeni bir takım hem rakipleriyle hem de takım olma yolundaki zorluklarla mücadele ediyor. Üstelik sezon başından beri en önemli hücum silahlarımızın başında gelen Yılmazcan ve defansın değişmezlerinden Rahmi sarı kart cezalısı.

Sıcak havalarda dahi dolmayan tribünler. 12.adamın gücünü deplasmanlar hariç arkamızda hiç hissedemedik. Zorlu maç öncesi kulüp başkanı İdris Çimen aynı serzenişlerde bulundu ve taraftarı bu önemli maça davet etti.

Taraftar da bu çağrıya uydu ve uzun zamandır ilk defa bir kalabalık önünde ve suskun olmayan bir kalabalık önünde futbolcularımız zorlu maça başladı.

Karşılaşmanın sadece ilk 15 dakikasında karşımızdaki rakibin yenilmez ve lider oluşuna tepki veremedik. Sonra, "bir yerde
Gümüşhane ismi varsa yenilmezlik yok" dercesine uyandı temsilcimiz. Taraftarda bu uyanışa destek verince sahada roller değişti. Önce oyunda dengeyi kurduk, sonra burası bizim sahamız dercesine lidere geri çekil dedik.

İkinci yarı başlarken, futbolcularımızın hakemin başlama vuruşunu sabırsızca beklemesi galibiyetin habercisiydi. Ve li-derin yıkılışının ilk kazmasını Tekin vurdu. Tribünler ve sahadaki kırmızı beyazlılar coşkuda, rakip şokta. Çok uzaklarda televizyonları başındakilere ise gurbet kadar uzak mesafeden buseyi Bilal gönderdi. Son yıllarda süper lig dahil böyle frikik görülmedi.

Bunun üstüne artık söz ve futbol olmaz diyen lider Altınordu oyunun hakkını bize, liderlik koltuğunu ise bir başka
Gümüşhaneliye bıraktı.

Zorlu karşılaşmaya hakemin başlama düdüğüyle beraber taraftar ağırlığını koydu. 12. adam görevini layığıyla yerine getirdi. Sahada mücadele eden futbolcularımıza o kadar güzel itici güç oldu ki, futbolcularımız, 'onlar Altınordu ise biz de Gümüşorduyuz' der gibiydiler.

Deplasmanda sıkıntımız yok. Hele bu zaferden sonra gurbetçi hemşehrilerimiz desteğini daha da artıracaktır. Yeter ki, içerde oynadığımız karşılaşmalarda Pazar günü olduğu gibi 12 numara olalım.

Karşılaşma sonrası haklı gurur ve mutluluk yaşayan
Gümüşhanespor kulüp başkanı İdris Çimen, 90 dakika hiç susmayan cefakâr taraftarlara teşekkür ettiğini, desteklerini her daim yanlarında hissetmek istediklerini söyledi.

SEZGİN KÖPRÜLÜ

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (3)
murat 11 yıl önce
kesinlikle doğru bir tespit.taraftarsız bir takım tatsız tutsuz oluyor.Gümüşhanede bu konuda daha fazla şeyler yapılabilir...
GÜMÜŞHANBE GENÇLİK PLATFORMU 11 yıl önce
BİZLER GURBETTE YAŞAYAN GÜMÜŞHANELİLER OLARAK GEREKEN DESTEĞİ VERMEYE HER ZAMAN HAZIRIZ.İNŞALLAH BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZN DESTEĞİ İLE HAK ETTİĞİMİZ YERE GELECEĞİZ.
ismail 11 yıl önce
merhaba sezgın abi yazmış oldugun yazı ıcin tesekkurler cok guzel yorumlamışsın biz gadalar olarak bu yola baş koyduk ve yılmayada niyetimiz yok bize destek olan herkeze teşekkür ederim derimki başka guruplarda olsun onlarada destek olalım taraftarımız artsın calışsın biz her hafta nasıl bir organizason yaparız diye yönetimin kapsını calıyoruz destek alıyoruz altınordu macına hafta basında başladık her yere afiş astık uni , lise,dersana hepsi ile temas kurduk sag olsunlar kimse bizi kırmadı geldi özellik le sayın yöneticimiz ve başkanımız her yerden ucretsiz otobus kaldırdılar hepsinden allah razı olsun destege devam için halkımızda bizimle olsun kol kola sampionluga yürüyelim
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38