banner333

banner309

Çimen:Yılmaz Can, Sayın Vekilimizin Hediyesidir!

Gümüşhanespor, takımın formda ismi Yılmaz Can Taşkıran’ı bonservisi ile beraber Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'ün gayretleriyle Tavşanlı Linyitspor’dan transfer etti.

Gümüşhanespor 08.01.2013, 17:38
Çimen:Yılmaz Can, Sayın Vekilimizin Hediyesidir!
banner400

Kulüp başkanı İdris Çimen yapmış olduğu açıklamada;” Yılmaz Can Taşkıran bilindiği üzere takımımızda kiralık olarak oynuyordu. Takıma sağladığı katkı ve Yılmaz’ın kalitesi ortada, Yılmaz’ı bonservisi ile almak için girşimlerimiz ve Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ün büyük gayreti sonrası bonservisinde ciddi bir indirim yapıldı ve transfer gerçekleşti. Takımımıza hayırlı olsun. Yılmaz Can Taşkıran Gümüşhanespor’a Vekilimiz Feramuz Üstün’ün hediyesidir diyebiliriz. Buradan Sayın vekilimize kulübümüz adına teşekkür ederim” dedi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (5)
KÖKSAL YİĞİT 11 yıl önce
vekilimize sonsuz teşekkürler çok iyi oldu bu transfer
Sinan Dal 11 yıl önce
Çok iş oldu. Boş işleri bırakında memlekete hizmet edin. Üç dönemdir daha kültür merkezi hariç dikili taşınız yok. Hep boş işleri, sıradan işleri süsleyip abartıp milleti kandırıyorsunuz. Yazıkki size oy verdim. Alırsınız bundan sonra
vaybe 11 yıl önce
vaybe ne büyük hizmet heyecandan ne yapacağımızı bilemez durumdayız. ilimiz için büyük hizmet. Bu gidişle son oyumuzuda verdik.
serkan 11 yıl önce
gümüşhane kültürüne en ufak katkıları yok bu adamların . birbirini kıskanıp düştüler folbolcularla reklam peşine..ikiside ne kadar boş adamlarmış kemalettini kıskandı . gümüşhaneyide bıraktı trabzon spora el attı . trabzonda 6 millet vekili var . sana vermezler vekilim sen gümüşhaneye dön
sefa 11 yıl önce
syn vekılımıze çok tesekur ederızz gadalar taraftar grubu devamı gelır ınss
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38