banner333

banner309

Yüzlerce Turist Gümüşhane Dağlarında Misafir Olacak

Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu ve Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Gümüşhane 03.07.2014, 08:44 03.07.2014, 08:47
Yüzlerce Turist Gümüşhane Dağlarında Misafir Olacak
banner400
 Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu ve Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın’ı makamında ziyaret etti.


Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Kemalettin Aydın’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) makamında gerçekleşen ziyarette, Gümüşhane’nin Kürtün ve Torul belediyelerine yapılan ve yapılması gereken yatırımlar masaya yatırıldı. Belediye Başkanları Sayın Nidai Köroğlu ve Ahmet Kanat’ın belediye ve yatırımlar ile ilgili sorunlarını dinleyen Kemalettin Aydın, anında ilgili bürokratlarla temasa geçerek yapılması gereken yatırımlarla ilgili gerekli talimatları verdi. Doğu Karadeniz Master Planı doğrultusunda Kürtün- Torul havzasındaki planlanan ve yapımına başlanan işler konuşuldu. Beşir- Söğüteli, Kazıkbeli hattı, Yeniköy- Örümcek ormanları-Güvende Yaylası hattı ve Limni, Kazıklbeli, Güvende, Erikbeli yayla yerleri, parke işleri görüşüldü.  Belediye, belde ve köy sorunlarıyla ilgili sürekli bürokratik kanallarla ve bakanlıklarla anlık temas halinde olduklarını kaydeden Kemalettin Aydın, “ Gümüşhane’mizin her bölgesinden gelen sorunlara, çalışmalara ve yatırımlara titizlikle yaklaşıyoruz,  bu bağlamda yetkili makamlarla sürekli iletişim ve koordine halindeyiz, elimizden geldiği kadar sorunların çözümü konusunda çalışmaya devam edeceğiz ve memleketimizin daha rahat bir şekilde kalkınması için elimizden gelen desteği sunacağız” ifadelerini kullandı.

Yeni yol yapımı için 12. Milyon 5 yüz bin lira ( 12,5 trilyon) ödenek ayrıldığını ve önemli işler yapıldığını aktaran Aydın, kısa bir süre içerisinde yüzlerce turistin dağlarımızda misafir olacağını söyledi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37