banner333

banner309

Yılmaz ayrıldı, görevi Karabulut devraldı

Gümüşhane Sağlık-Sen Şube Başkanı Yunus Yılmaz, 2013 yılından beri sürdürdüğü görevinden kendi isteğiyle ayrıldı. Yılmaz’ın yerine Engin Karabulut atandı.

Gümüşhane 09.10.2019, 18:40
Yılmaz ayrıldı, görevi Karabulut devraldı
banner400

Gümüşhane Sağlık-Sen Şube Başkanı Yunus Yılmaz, 2013 yılından beri sürdürdüğü görevinden kendi isteğiyle ayrıldı. Yılmaz’ın yerine Engin Karabulut atandı.

Görevinden ayrılmasının ardından yaptığı veda açıklamasında bugüne kadar onur ve gururla yürttüğü Gümüşhane Sağlık Sen Şube Başkanlığı görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını kaydeden Yılmaz, “Görev yaptığım süre içerisinde beraber çalışmış olduğum Başta Memur Sen, Sağlık Sen Genel Başkanlarım ve Genel Başkan Yardımcılarıma, illerimizin değerli Şube Başkanlarına, ilimizde beraber çalıştığım Memur Sen il Başkanları ve bağlı il temsilcilerine ve yönetimlerine, benimle kader birliği ve yol arkadaşlığı yapan bir aile bütünlüğü içerisinde hareket ettiğimiz eski ve yeni tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, sendikamızın basın işlerini yürüten aynı zamanda Memur-Sen, Sağlık-Sen Engelli komisyon Başkanıma ve yönetimine, emek ve çalışmalarıyla sendikamıza vizyon kazandıran ilçe başkanlarım ve işyeri temsilcisi kardeşlerime, destek ve teveccühleriyle sendikamıza ve şahsıma güç katan kıymetli Sağlık Ve Sosyal Hizmet Çalışanı üyelerimize, desteğini hep yanımda htiğim her zaman güç aldığım sevgili eşime ve çocuklarıma tüm dost, akraba ve arkadaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Yine görev sürem boyunca destek ve katkılarından dolayı ilimizde görev yapan valilerimize, eski ve yeni dönem milletvekillerimize, sendikamızın fahri üyesi ve her daim destekleriyle yanımızda olan Gümüşhane Belediye Başkanımıza, kamu kurumlarımızın yönetici ve çalışanlarına, ilimizin siyasi parti başkanları ve yönetim kurullarına, ilimizdeki STK’larımızın değerli başkan ve yönetimlerine, basın mensubu arkadaşlarıma da teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte Sağlık-Sen bayrağını daha ileriye taşıyacağına yürekten inandığım değerli kardeşim Engin Karabulut Başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46