banner333

banner309

Yenilenen Kosgeb Destekleri Gtso’da Anlatıldı

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) organizasyonu ile KOSGEB tarafından verilen ve kapsamı genişletilen destek kalemlerinin anlatıldığı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gümüşhane 12.05.2018, 08:00 12.06.2018, 09:09
Yenilenen Kosgeb Destekleri Gtso’da Anlatıldı
banner400

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, KOSGEB tarafından verilen destekler içerisinde imalata yönelik verilen destek kalemlerinin artırıldığını ve bu desteklerden yararlanmak isteyen esnaf, tüccar ve sanayicilerin proje çağrı sürecini geçirmeden başvurularını tamamlaması gerektiğini söyledi.

GTSO bünyesinde şubat ayı içerisinde yapılan bilgilendirme toplantısında işyerlerine verilen 50 bin tl’lik nitelikli eleman desteği ve diğer destek kalemleri hakkında toplantıya katılan tüm katılımcıları bilgilendirdiklerini hatırlatan GTSO Başkanı Akçay ‘’ Hükümetimiz tarafından KOSGEB aracılığıyla verilen desteklere her geçen gün yeni kalemler ekleniyor. Bu günde sizlere Gümüşhane KOSGEB İl Müdürümüz Harun Sakarya tarafından eklenen bu yeni destek kalemleri anlatılacak. GTSO olarak belirli aralıklarla bu tür bilgilendirici toplantılar düzenleyerek üyelerimizi bilgilendirmeye ve verilen desteklerden daha fazla yararlanabilmeleri için çaba sarf ediyoruz. Lütfen bu tür toplantılara daha fazla katılmalı ve merak ettiklerimizi çekinmeden sorarak cevabını almalıyız. Verilen desteklerden gerekli ölçüde yararlanamıyor veya işletmelerinize uygun olmadığını düşünüyor isek de desteklerin daha verimli hale getirilmesi amacıyla görüşlerimizi ifade etmeliyiz ki bizlerde sizin bu talepleriniz doğrultusunda gerekli girişimlerde bulunabilelim. Kısacası bu tür toplantılar hem bilgilendirme hem de istişare ve görüş alış verişi toplantıları niteliğinde. Lütfen bu tür toplantılara daha fazla katılmaya çalışalım’’ şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından KOSGEB Gümüşhane Müdürü Harun SAKARYA tarafından KOSGEB faaliyetleri ve KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı ve bu program kapsamında verilen destekler üzerine ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi. KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı proje çağrı sürecinin 24 Nisan 2018 tarihinde başladığını ve son başvuru süresinin ise 22 Haziran 2018 olduğunu belirten Harun SAKARYA proje kapsamında verilen desteklerden yararlanmak isteyen işletmelerin bu tarihler arasında ilgili başvuruları internet ortamından yapabileceğini söyledi. Toplantı daha sonra cevap şeklinde son buldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09