banner333

banner309

Vali Taşbilek'ten En Uzak Köylere Ziyaret

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek yapılan çalışmaları yerinde incelemek, sorun ve talepleri birebir görmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için sürdürdüğü köy ziyaretleri çerçevesinde aralarında il merkezine en uzak köylerinde olduğu 11 köyü ziyaret etti.

Gümüşhane 21.09.2022, 09:28
Vali Taşbilek'ten En Uzak Köylere Ziyaret
banner400

Vali Taşbilek beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, İl Genel Meclis Üyesi Mithat Uçan,  kurum müdürleri ve diğer ilgililerle merkeze bağlı Tekke, Keçikaya, Tamzı, Sargınkaya, Akçahisar, Güvercinlik köylerinin ardından il merkezine en uzak köyler olan Arslanca, Örenler, Güngören, Boğalı ve Alçakdere köylerini ziyaret etti.

Ziyaretler çerçevesinde muhtarlar ve köy halkıyla bir araya gelen Vali Taşbilek, vatandaşların taleplerini dinleyerek yetkililere eksikliklerin imkanlar dahilinde giderilmesi ve taleplerin değerlendirilmesi için talimat verdi.

Vali Taşbilek, köy muhtarlarına kendi sorumluluk alanlarında bulunan hasta, yetim, yaşlı, mağdur, engelli ve ihtiyaç sahiplerinin mutlaka kendisine bildirilmesi talimatında bulundu. 

“Gittiğimiz her köyde köylerimizin ve insanlarımızın güzelliğini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Gerçekleştirilen köy ziyaretlerinin ardından konuşan Vali Taşbilek, “Bugün köy gezilerimiz kapsamında 11 köyümüzü daha ziyaret ettik. Köylerimizin değerli muhtarları, değerli sakinleri bizlere engin misafirperverliklerini gösterdiler. Çok teşekkür ediyoruz kendilerine. Gittiğimiz her köyde köylerimizin ve insanlarımızın güzelliğini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kendilerine, bütün köylerimizdeki vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerdeki amacımız köylerimize gidip muhtarlarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ederek köylerimizin sıkıntılarını yerinde görmek, değerli vatandaşlarımıza yerlerinde kucaklaşabilmek, hatırlarını sorabilmek. Bu bağlamda da sıkıntılarını, ihtiyaçları neyse onları takip edip devletimizin bütün imkanlarını o noktalara seferber edebilmek, vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderebilmek. Bu ziyaretlerimize bizlere ev sahipliği yapan başta muhtarlarımıza ve köylerimizin sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45