banner333

banner309

Vali Dr. Yusuf Mayda'ya Eğitim Brifingi

Gümüşhane’ye yeni atanan Vali Dr. Yusuf Mayda’ya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından brifing verildi.

Gümüşhane 30.09.2011, 17:09
Vali Dr. Yusuf Mayda'ya Eğitim Brifingi
banner400

 

      İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyarete gelen Vali Dr. Yusuf Mayda ve Vali Yardımcısı Armağan Önal’ı bina girişinde İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri karşıladı. Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’na geçen Vali Dr. Yusuf Mayda, İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım ile Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinden ildeki eğitimin genel durumu hakkında, sunum eşliğinde bilgi aldı.

      Vali Dr. Yusuf Mayda’ya bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, Gümüşhane’deki eğitim öğretimin geldiği son durum, yapılan çalışmalar, Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından onaylanan projeler ve Gümüşhane’nin son yıllarda başarılı olan sınav sonuçlarını ayrıntılarıyla anlattı.

    İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonundaki brifinge Vali Yardımcısı Armağan Önal, İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, Müdür Yardımcıları İbrahim Taş, Mesut Olgun Şube Müdürleri Ahmet Tuncay, Altan Ekmen, İbrahim Bayrak ve Eğitim Denetmenleri Başkan Vekili Fikret Malazgirt katıldı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45