banner333

banner309

Tarih Öğretmeni Hüseyin Türkfiliz Veda Etti

Gümüşhane’de 33 yıldır tarih öğretmenliği yapan ve toplum tarafından sevilen, saygı duyulan Hüseyin Türkfiliz emekli oldu.

Gümüşhane 24.07.2020, 19:20
Tarih Öğretmeni Hüseyin Türkfiliz Veda Etti
banner400

Gümüşhane’de 33 yıldır tarih öğretmenliği yapan ve toplum tarafından sevilen, saygı duyulan Hüseyin Türkfiliz emekli oldu.

1986 yılında Gümüşhane Dumlupınar İlköğretim Okulunda tarih öğretmenliğine başlayan Türkfiliz, Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni olarak Temmuz 2020 yılında emekli oldu.

Hüseyin Türkfiliz, 33 yıl 7 ay 15 günlük görev süresi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Pandemi sürecinden dolayı hiçbir kurum ve kuruluşa uğrayıp vedalaşamayan Hüseyin Türkfiliz, bu nedenle yayımladığı veda mesajında şunları söyledi:

“Dumlupınar İlköğretim Okulunda, AFK Anadolu Lisesinde, Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesinde, Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ( Turizm Otelcilik ML ) kadrolu;  Ticaret Meslek Lisesinde, Gümüşhane Lisesinde, Sağlık Meslek Lisesinde ise görevlendirme ile öğretmenlik yaptım. Birlikte çalıştığım idarecilerden, öğretmenlerden, öğrencilerden, velilerden ve diğer çalışanlardan hep destek gördüm. Her birine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Öğretmen, okul müdür yardımcısı, okul müdürü ve en son yine öğretmen olarak tamamladığım memuriyetimin en değerli yılları, öğretmen olarak görev yaptığım yıllardı. Bu süreçte çok insan yetiştirdik. Bugün Türkiye'nin her ilinde her meslekten öğrencilerimin bulunması, en büyük gurur kaynağımdır.  Bazı öğrencilerimin çocuklarının da öğretmeni olmak, onları veli olarak karşılamak başka güzeldi. Hatta bazı öğrencilerimle, öğretmen oldukları için, aynı öğretmenler odasını paylaşmak daha da güzeldi. 

Her başlangıcın sonu olduğu gibi, benim için de devlet memurluğu sona erdi. Severek yaptığım öğretmenlik mesleğinden buruk, fakat gururlu bir şekilde ayrılıyorum.

Yaşadığımız salgın dolayısı hiçbir kurum ve kuruluşa uğrayıp vedalaşma fırsatım olmadı. Bu konuda özürlerimin kabulünü istirham ediyorum. Görev sürem içerisinde tanıdığım öğrencilerime, öğrenci velilerine, birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma ve yolumuzun bir şekilde kesiştiği herkese (varsa) hakkımı helal ediyorum. Sevgi, saygı ve hürmetlerimle… Sağlıcakla kalın, Allah’a ısmarladık.”

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37