banner333

banner309

Site yönetimi sorunlarına ‘PROSAY’ çözümü geldi

Gümüşhane 12.11.2019, 11:25
Site yönetimi sorunlarına ‘PROSAY’ çözümü geldi
banner400

Gümüşhane’de site, apartman ve iş merkezlerinde yaşanan temizlik sorunu, yakıt elemanı bulma sorunu, bahçe bakım elemanlarının olmayışı gibi sorunları gören genç girişimci Taha Tayyip Bayraktar’ın sahibi olduğu ‘Prosay Yönetim’ sorunları tek elden profesyonel anlamda çözmeye talip oldu.

Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Bayraktar, “Sitenizde apartmanınızda ihtiyaç duyacağınız, yakıt elemanı, temizlik ve bahçe bakım gibi işleri profesyonel manada tek bir elden yapıyoruz” dedi.

“SİTE YÖNETİMİ ZORDUR BİZ BÜTÜN SORUNLARINIZI SAHİPLENİYORUZ”

Site, apartman ve iş merkezlerinin yönetiminin site sakinleri tarafından sağlanmasının zor olduğunu ancak yönetimi kendilerinin yapabileceğini altını çizen Bayraktar, “Modern şehircilik anlayışının bir parçası olan konut,  ve iş merkezlerinde hukuki, mali ve idari uygulamaları yerine getiren saha hizmetleri konularında profesyonellerle olan ihtiyacı karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. Bunların yanında gerektiğinde, yeşil alan peyzaj çalışmalarını yapan sitenin tüm giderlerini ihtiyaçlarını toplanan ortak gelirlerden karşılayan ve profesyonel bir elin değdiğini hissettiren bir sistemdir” ifadelerini kullandı.

“HUZURLU YAŞAM İÇİN PROFESYONEL YÖNETİM ŞART”

Profesyonel site yönetiminin olmazsa olmazı olduğunu söyleyen Bayraktar, “Komşuların birbirlerini üzmeden herkesin birbirine saygı duyduğu değer verdiği yaşam alanlarımızda herkesin ortak giderlere katılması gerektiği yaşamı sürdürülebilmesi için kuraldır bu. Bu kurallara uyulmadığı takdirde bazı site yöneticimiz komşusunu hukuki yollarla mahkemeler icraya vermek istemiyor. Aynı asansörü kullanıyorlar, aynı merdivenleri kullanıyorlar bizde bu durumda kimse kimsenin huzuruna kaçırmadan değerlere saygı göstererek yaşamasını salıyoruz. Bu sorumluluklarımızı kendi üzerimize alıyoruz” diye konuştu.

“FİYATLAR UYGUN”

Fiyatlandırma konusunda da bilgi veren Bayraktar, “Hukuki, bütçe, güvenlik, teknik, temizlik, bahçe bakım, satış kiralama ve sosyal tesis gibi yönetim gerektiren durumların yapılan incelemeler doğrultusunda şehrimize uygun fiyatlandırmalarda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

“ÇALIŞAN ELEMANLAR BELGELİ”

Çalışan elemanların çalışmaya uygun belgelerle ve temiz, güler yüzlü bir ekip olduğunu anlatan Bayraktar, “İş güvenliği firmalarından çalışacak olacakları sitelerde hangi birimde çalışacaksalar o birime ait iş güvenlik belgelerini ve çalışma belgelerini temin ediyoruz. Onun dışında belgesi olmayan vatandaşlarımıza iş imkânı sunmuyoruz. Her personelimizin bir iş dağılımı vardır” dedi.

“PROSAY YÖNETİM KOMŞULUĞU PEKİŞTİRİYOR”

Site ve büyük yerleşim alanların gelişiyle insanların birbirinden uzaklaştığı onun için Prosay Yönetim olarak organizasyonlar düzenlediklerini kaydeden Bayraktar, “Komşuluk ilişkilerin azaldığı bir ortamda yaptığımız dönemsel etkinliklerle tanışma partisi, yaza hoş geldin partisi, dini günlerimizde kaynaşma ve bir araya gelme etkinlikleri gibi Altın kalpli insanların şehir olan insanları birbirine nasıl kaynaştırırız temel amacımız” şeklinde konuştu.

“ENERJİ KİMLİK BELGESİ 01.01.2020 DE ZORUNLU OLUYOR”

Bayraktar ayrıca 2020 yılından itibaren bütün binalar için Enerji Kimlik Belgesinin zorunlu olduğunu, belirtilen tarihten itibaren bu belge olmadan konut satışı yapılamayacağı gibi kira işlemlerinde de bu belgenin zorunlu olacağını hatırlatarak, kendilerinin Gümüşhane de bu belgeyi veren tek firma olduğunu ifade etti. 

Bayraktar, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ofisimize bekliyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46