banner333

banner309

Saadet Partisi Gümüşhane Adayını Açıkladı

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Hüseyin Duman oldu.

Gümüşhane 27.01.2014, 23:27 27.01.2014, 23:28
 Saadet Partisi Gümüşhane Adayını Açıkladı
banner400
Parti teşkilatı tarafından düzenlenen yemekli toplantıda merkez ilçe İl Genel Meclisi adayının da Kasım Yeşil olduğu açıklanırken, önümüzdeki günlerde tüm ilçe ve beldelerin Belediye Başkan adayları için tanıtım toplantısı düzenleneceği ifade edildi.

Kent merkezindeki bir lokantada yapılan toplantıya katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, 12 yıldan beri iktidar olan AK Parti hükümetinin dış politika, iç politika açısından geldiği durumu ve nereye gittiğini değerlendirdi.

“ERBAKAN HOCAMIZ SANA BÖYLE Mİ ÖĞRETTİ?”

Hükümetin her seçimden önce üç nokta uyguladığını savunan Yıldırım, “Gerginlik politikası ülkemizi çatışma noktamıza getirmiştir. Şuanda devlet kurumları arasında kaos, çürüme, çekişme ve çatışma var. Yönetim erkleri birbiriyle tamamen kavgalı hale geldi. Böyle ülke yönetilir mi? Erbakan hocamız sana böyle mi öğretti?” dedi.

“SURİYE’DE Kİ İÇ SAVAŞ BUGÜNLERDE TÜRKİYE’YE TAŞINIYOR”

Suriye’de ki iç savaşın bugünlerde Türkiye’ye taşındığını iddia eden Yıldırım, “Hükümeti uyarıyoruz. Lütfen bu gerginlik ve çatışma politikalarından vazgeçin. Millete gerçekleri söyleyin. Bir ay içerisinde bu gerginlik politikası 120 milyar dolara mal oldu. Bütün işadamları ve kurumlar tedirgin. Paralel devlet varsa onu da sen getirdin. 12 yıldır iktidarsın. İstediğin adamları 15 dakikada değiştiriyorsun. Böyle devlet yönetimi olmaz. Bu iş çoluk çocuk işi değildir.” diye konuştu.

Yıldırım, konuşmasını tüm vatandaşların önümüzdeki yerel seçimlerde niçin Saadet Partisine oy verilmesi gerektiği üzerine sonuçlandırdı.

SP İl Başkanı Avukat Akın Demir, her zaman kavga ve çatışmalardan uzak duran bir teşkilat olduklarının altını çizerek Gümüşhane’de seçimin huzur ve sükun içerisinde geçmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Gümüşhane’nin bugüne kadar milli görüş belediyeciliği ile tanışamadığını dile getiren Demir, Gümüşhane’nin Belediyecilik anlamında büyük bir hezimeti yaşadığını belirterek Gümüşhane’nin içme suyu, yol, otopark, kentsel dönüşüm, imar gibi birçok problemi için 3 başlık altında tespit ettikleri sorunları çözeceklerini savundu.

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Duman ise yıllardır bu şehirde yaşadığını ve esnaflık yaptığını belirterek şehrin sorunlarını çok iyi bildiğini ve projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını söyledi.


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46