banner333

banner309

Özdamar: Bildiklerini Anlatsınlar !

CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, Çözüm sürecine destek veren Gümüşhane'deki STK'ların neye niçin destek verdiklerini ve bildiklerini kamuoyu ile paylaşmaları gerektiğini söyleyerek eleştirdi.

Gümüşhane 21.04.2013, 01:07
Özdamar: Bildiklerini Anlatsınlar !
banner400

Gümüşhane’de bazı sivil toplum kuruluşlarının yaşanan çözüm sürecine destek verdiklerini öğrenmiş bulunmaktayız. Aylardır ülke gündemini meşgul eden konu ile ilgili olarak bilinen tek gerçek,  bu sürecin içeriğinden Sn. Başbakan ve yakınındaki 4 kişinin ve BDP yöneticilerinin haricinde hiçbir kimsenin süreç hakkında bir şey bilmediği yönündedir. Acaba Sn Başbakan süreci destekleyen bu sivil toplum kuruluşlarımıza sürecin detaylarını mı gönderdi ? sorusunu sormak ve bu STK yöneticilerimizden bildiklerini de Gümüşhane kamuoyu ile paylaşmasını ,sürecin içeriğini  bilmeyen bizleri aydınlatmalarını istemek bir Gümüşhane’ li olarak bizlerinde hakkıdır. Eğer bilgileri yoksa bu neyin desteğidir.

            Barışı ve halkların kardeşliğini hepimiz istiyoruz. Ancak görüşmelerin kurallarını, detaylarını ve içeriğini ülkede yaşayanların bilmelerinden doğal ne olabilir. Sadece Sn Başbakan’ın söylemine göre destek açıklamak neyin nesidir. Anlamak istiyoruz. Konu Türkiye ise tüm yurttaşlarımızın sürecin içeriğinden haberleri olması gerekmez mi ?

 

                                                                                                         Sait ÖZDAMAR

                                                                                                            İL BAŞKANI

 

 


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27