banner333

banner309

Müftü Aktaş Emekli Olmayacak

Aktaş, twitter’de Türkiye ve Dünya gündemine girdi. Ülkücü camia müftü Aktaş, için Baattin karikatürü çizdi

Gümüşhane 19.11.2013, 22:25 19.11.2013, 22:27
Müftü Aktaş Emekli Olmayacak
banner400
Gümüşhane İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş, Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile girdiği polemiğin ardından emekli olmayacağını kurumun web sitesinden duyurdu.

Belediye Başkanı Mustafa Canlı ve Baro Başkanı İsmail Taştan’la birlikte MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaretleri sırasında çekildikleri fotoğrafın yerel basında yer almasının ardından geçtiğimiz hafta Kemaliye camisinde Cuma vaazında bir dizi eleştiri ve iddialarda bulunan Müftü Aktaş, açıklamasında emeklilik dilekçesi vermeyi düşündüğünü söylemişti.

Müftü Aktaş, konuyla ilgili Belediye Başkanı Mustafa Canlı’nın dün akşam saatlerinde cevabi nitelikteki basın toplantısıyla aynı saatlerde Müftülüğün www.gumushanemuftulugu.gov.tr adresli internet sitesinde açıklama yaparak, emekli olmayacağını deklare etti.

Müftü Aktaş, sitede yayımladığı mesajında camideki vaazı sırasında basın toplantısı düzenleyeceğini ifade ettiğini fakat Valilik Makamının bunu uygun görmediğini ve inceleme başlattığını belirterek, "Müsaade edildiği takdirde, bilahare gerekli tüm açıklamalar yapılacaktır. Memleketimizin en önemli Âlimleri ve çok önemli şahsiyetlerinden gelen aşırı ıslarlar üzerine görevime devam etmekteyim." dedi.

MÜFTÜ AKTAŞ, TWİTTER’DE DÜNYA VE TÜRKİYE GÜNDEMİNE GİRDİ

Öte yandan dün akşam saatlerinde düzenlediği basın toplantısı ile Müftü Aktaş’ın iddialarını cevaplandıran Belediye Başkanı Mustafa Canlı’nın açıklamaları ise en etkin mikro blog sitesi twitter’de 3 dakika dünya ve 30 dakika da Türkiye gündemine girdi.

#GümüşhaneMüftüsü SiyasetinKüflüsü hashtagı ile binlerce kez twitterde paylaşılan açıklama, Gümüşhane’nin tarihinde ilk kez twitter’de hem Türkiye hem de Dünya gündemine girmesine sebep oldu.

BAATTİN’DE KONUYU İŞLEDİ

Yine Türkiye’nin son zamanlardaki internet fenomenlerinden Baattin karikatürü ile eleştirilen açıklamalarda Ülkücü Baaddin kullanıcısı “Bak müftü adam gibi vaaz ver camide cemaate nifak bulaştırma yoksa PIÇAKLARIM seni. GümüşhaneMüftüsü SiyasetinKüflüsü” sözlerini ifade ettiği karikatürü de twitterde binlerce kez paylaşıldı.


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (3)
alim soydaş 10 yıl önce
camide siyasete alet edildi mustafa yı yıkmanın yolu bu olmamalı
yilmaz 10 yıl önce
Ey cemaati muslim allahin evinde bu pervasizliga nasil seyirci oldunuz boyle bir yalakanin dine zarar vermesine nasil musade ettiniz hani istifa ediyordu para tatli aldigin maas son damlasina kadar haram olsun bu arada su buyuk akimkeride aciklada bilelim barzanimi sivan perver mi
kaya taş 10 yıl önce
cami ibatet yeridir fitnelik ve fesatlık yeri değildir müttü bey kendine gel ve gümüşhaneye gelen en berbet mütülerden birisin gümüşhaneyi terket
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46