banner333

banner309

Meteroloji Müdür Kul'dan, Özel İdare'ye Veda Ziyareti

Gümüşhane’de uzun süreden beri Meteoroloji Müdürlüğü görevini yürüyen Nazım Kul’un tayini Kırıkkale’ye çıktı. İldeki veda ziyaretlerini sürdüren Kul’un Ramazan Bayramına kadar yeni görev yerinde başlaması bekleniyor.

Gümüşhane 16.07.2013, 12:54
Meteroloji Müdür Kul'dan, Özel İdare'ye Veda Ziyareti
banner400

Veda ziyaretleri kapsamında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ı ziyaret ederek helallik isteyen Kul, altın madenleriyle ünlü Gümüşhane’nin insanının altından daha değerli olduğunu belirterek ömrünün en güzel yıllarının burada geçtiğini söyledi.

 

Gümüşhane’ye hizmet vermekten her zaman onur ve gurur duyduğunu dile getiren Kul, “Burası bizim için ikinci memleketimiz oldu. Kırıkkale de bizim de tercih ettiğimiz yerlerden birisiydi. Allah nasip ederse Ramazan Bayramında yeni görev yerimizde başlayacağız.” dedi.

 

Gümüşhane’de meteorolojik cihazların klasik ölçüm cihazları olduğunu, onları otomatik istasyon konumuna getirdiklerini dile getiren Kul, hizmet binasının da yenilendiğini belirterek, Kırıkkale’de Gümüşhanelilerin artık bir evlerinin olduğunu ve kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ise Kul’a Gümüşhane’ye yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, Gümüşhanelilere kendini sevdiren, güler yüzü ve samimiyeti ile herkesin gönlünde taht kuran Kul’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57