banner333

banner309

Meslek Liseli Kızlardan Kermes

Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Okul Aile Birliği’nin ortaklaşa düzenlediği “Hayalimdeki Okul: Kız Teknik Ve Meslek Lisesi” sloganı ile hazırlanan kermes Vali Dr. Yusuf Mayda’nın katılımı ile açıldı.

Gümüşhane 18.01.2013, 14:48
Meslek Liseli Kızlardan Kermes
banner400

          Kermes açılışına Vali Dr. Yusuf Mayda, Ak Parti Milletvekili Feramuz Üstün, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Şube Müdürü Ahmet Tuncay, Okul Müdürü Onur Aydın, Okul Aile Birliği Başkanı Ali Kesler, okul müdürleri, öğrenciler ve Gümüşhane halkı katıldı.

             Vali Dr. Yusuf Mayda, Ak Parti Milletvekili Feramuz Üstün ve İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş hayırlı olsun dilekleri ile düzenlenmiş olan kermesin açılışını yaptıktan sonra öğrencilerin hazırladıkları ürünleri incelediler.

 Kermeste çeyiz eşyaları, süs eşyaları, el örgüleri, ahşap eşyalar, panolar, mantı, lemis, pasta, börek çeşitleri ve birçok ürün sergilenerek satışa sunuldu.

Öğrencileri derslerindeki başarılarını ve aynı zamanda sergiledikleri el becerilerini de takdirle karşıladıklarını belirten Vali Dr. Yusuf Mayda, kermesten memnun olduklarını ifade ederek, sergilenen ürünler hakkında öğrenciler ve öğretmenlerden bilgiler aldılar.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan kermes 18-19 Ocak tarihleri arasında devam edecek.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:09
Güneş 04:56
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:41
Yatsı 21:20