banner333

banner309

Hep Birlikte Elele Vererek Yunus Emre'yi Yaşatalım

Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ'dan Yunus Emre Mesajı

Gümüşhane 24.08.2022, 08:56 25.08.2022, 16:08
Hep Birlikte Elele Vererek Yunus Emre'yi Yaşatalım
banner400

Şehrimizde bir süredir devam eden ve Gümüşhane Kent Konseyi olarak da önderlik yapıp her platformda desteklediğimiz SMA hastası Yunus Emre için başlatılmış olan yardım kampanyasına 15 Ağustos'ta yeni bir sistem getirdik.

Gümüşhane'mizin ve ülkemizin yardımsever vatandaşları; 

Şehrimizde bir süredir devam eden ve Gümüşhane Kent Konseyi olarak da önderlik yapıp her platformda desteklediğimiz SMA hastası Yunus Emre için başlatılmış olan yardım kampanyasına 15 Ağustos'ta yeni bir sistem getirdik. Bilindiği üzere bu tarihe kadar yüzdelik dilimini hergün hesaplayarak kamuoyuna açıklıyorduk. Sizlerin destekleri ile toplanan para, gerekli olan paranın yüzde 11'i seviyesindeyken 15 Ağustos'ta yeni getirdiğimiz sistem kapsamında, 300'e yakın gönüllülerimizi 30 farklı ekibe ayırdık ve her ekibimize 1 aylık süre içinde bağış toplama hedefleri verdik. Bu süre zarfında yüzdelik dilimini hesaplamadan çalışacağız diye bir kural getirdik. Tüm ekiplerimiz, tüm gönüllülerimiz hedefine ulaşmak için var gücü ile çalışacak ve bu sürenin sonunda yüzdelik dilimini sürpriz olarak açıklayacağız.

Bu sistem ile nihai hedefimiz kampanyada % 100'e varmak inşallah. Sistemin başladığı günden bugüne 1 haftalık süreçte ekiplerimiz hummalı bir şekilde, aşkla ve şevkle, zaman veya mekan mefhumu gözetmeksizin, birbirleriyle yarışarak, geliştirdikleri farklı projeleri uygulayarak Yunus Emre için canla başla bağış topluyorlar. Ülkemizin dört bir yanından yardımsever vatandaşlarımızın IBAN hesabına gönderdiği bağışlar ile birlikte; caddelerdeki  standlarda, Yunus Emre otoparkında, kermeslerde ve birçok farklı organizasyonda yüzbinlerce liralık bağış toplandı ve toplanmaya devam ediyor. Bu sürecin sonunda sizlerin destekleri ile inşallah kampanyayı tamamlamak nasip olur. Olmazsa da inşallah neticeye çok yaklaşmış olacağımızı ümit ediyoruz.

15 Ağustos'ta başlattığımız bu yardım seferberliğine tüm vatandaşlarımızın duyarlılık göstererek katılım sağlamasını istirham ediyoruz. Gümüşhane olarak ülkemizde bir rekor kırarak çok kısa bir sürede Yunus Emre’yi tedaviye göndermeyi ve şehrimizin zor günde nasıl kenetlenebileceğini tüm Dünya'ya göstermeyi istiyoruz. Başta bugüne kadar yardımını esirgemeyen duyarlı vatandaşlarımıza olmak üzere; yüreğinden coşarak, hiçbir çıkar veya menfaat gözetmeden büyük fedakarlık göstererek tüm insanlığa örnek olacak çalışmalar yapan gönüllülerimize sonsuz teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun inşallah. 

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı olarak, Şeyh Edebali'nin sözünden esinlenerek tüm vatandaşlarımıza güzel Gümüşhane’mizden sesleniyorum;
HAYDİ, HEP BİRLİKTE EL ELE VEREREK YUNUS EMRE’Yİ YAŞATALIM Kİ, GÜMÜŞHANE YAŞASIN, TÜRKİYE YAŞASIN.. 

YARDIMLARINIZ İÇİN VALİLİK İZNİYLE AÇILMIŞ VE TAMAMEN VALİLİK YETKİSİNDE OLAN HESAPLARIN IBAN NUMARALARINA HAVALE YAPABİLİRSİNİZ. 

ZİRAAT BANKASI

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48