banner333

banner309

Gümüşhane’nin bir numaralı FETÖ zanlısı yakalandı.

FETÖ\PDY Gümüşhane yöneticisi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kakarı bulunan Hüsnü Cemal K. adalete teslim oldu. Hüsnü Cemal K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gümüşhane 19.02.2017, 17:12 19.02.2017, 17:53
Gümüşhane’nin bir numaralı FETÖ zanlısı yakalandı.
banner400

Gümüşhane’nin bir numaralı FETÖPDY zanlısı cezaevine gönderildi.

FETÖPDY Gümüşhane yöneticisi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kakarı bulunan Hüsnü Cemal K. adalete teslim oldu. Hüsnü Cemal K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ/PDY üyelerini yönelik operasyonlar Gümüşhane’de tüm hızıyla sürüyor. Gümüşhane’nin bir numaralı örgüt üyesi olduğu belirlenen ve her yerde aranan Hüsnü Cemal K. önceki gün ortaya çıktı. Zanlı, kendi isteğiyle Gümüşhane Emniyetine gelerek teslim oldu.

Konuyla ilgili Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, “15 Temmuz öncesi başlatılan bir soruşturma kapsamında yapılan ilk operasyonda kendisi ile ilgili gözaltı talimatımız vardı. Şahsı mevcut adreslerinde bulamadığımız için infaz edilememişti. Daha sonra ise hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Önceki gün itibari ile teslim oldu. Dün Gümüşhane Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edildi. FETÖPDY üyesi Gümüşhane İl Yöneticisi olmak suçlamasıyla tutuklandı. Gümüşhane E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu” dedi.

FETÖ/PDY’nin il yapılanmaları ile ilgili açıklamada bulunan Başsavcı Çevik, “Biri dışarıdan gelen il imamı denilen bir şahıs, diğeri de il içerisinde olan bir yapılanma. İlde şirket içerisinde faaliyet gösteren, esnaf yapılanmalarını, memur yapılanmaları gibi. Onların en üste bir il imamları olur. İl imamlarına bağlı olarak örgütün il dışından gelen; imam yardımcısı, eğitim sorumlusu, yurt sorumlusu, okul müdürleri veya yurt müdürleri gibi sıralı olarak giden bir yapıdan söz edebiliriz. Birde il içerisinde yapının mensupları vardır. Bu yapının önemli bir mensubu olarak görüyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48