banner333

banner309

Gümüşhane'de Öğrenci Başkandan Harşit Talebi

Gümüşhane'de, 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde Gümüşhane Belediyesi Başkanlık makamına temsili olarak Esat Çatlak oturdu.

Gümüşhane 24.04.2013, 15:09
Gümüşhane'de Öğrenci Başkandan Harşit Talebi
banner400
 Gümüşhane'de 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde Gümüşhane Belediyesi Başkanlık Makamına kısa bir süre oturarak sembolik başkanlık yapan Fevzipaşaİlk-Ortaokulu Öğrencisi Esat Çatak, Harşit Çayının ıslahının yapılması gerektiğini belirtti.


23 Nisan
 Kutlamaları çerçevesinde protokolde Belediye Başkanlığı koltuğunaFevzipaşa Orta Okulu Öğrencisi Esat Çatak oturdu. Fevzipaşa İlk-Orta Okulu okul Müdür Yardımcısı İsa Aslan, Öğretmen Demet Öktem, öğrenciler Dilara Şahin ve Gamze Aksoy olduğu halde başkanlık binasına gelen Öğrenci Başkan, Belediye Başkanı Mustafa Canlı tarafından karşılandı.

Fevzipaşa İlk-Orta Okulu kul Müdür Yardımcısı İsa Aslan, Belediye Başkanı Mustafa Canlı'ya okullarına gösterdiği ilgi ve destek için plaket sundu. Belediyenin bütün taleplerine olumlu cevap verdiğini vurgulayan İsa Aslan yapılanlar için teşekkür ettiklerini söyledi.

Hediye ve ikramların ardından başkanlık makamına oturarak bir konuşma yapan öğrenci başkan Esat Çakır, Başkanlık makamında oturmanın kendisini hem gururlandırdığını hem de heyecanlandırdığını belirterek "Böyle bir günde çocukları temsilen böyle bir makamda bulunmaktan dolayı çok gururluyum. Tek dileğim bütün çocukların her günü Bayram sevinci içinde sevgi ve huzur içinde yaşamalarıdır" dedi.

Başkanlık makamında Harşit Çayının güzel bir görünüme kavuşturulması konusunda çalışma yapılması gerektiğini isteyen öğrenci Başkana cevap veren Belediye Başkanı Mustafa Canlı, projenin yakın zamanda başlayacağı müjdesini verdi.

Harşit Çayının sert akan bir çay olduğunu vurgulayan Başkan Canlı özellikle bahar aylarında su miktarının yükselmesi nedeniyle tehlikeli durumların oluşabileceğini söyledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37