banner333

banner309

Gümüşhane'de Hizmeti Bitirme Operasyonları Başladı

Başbakan'ın Hizmet haraketini bitirme operasyonları için gelen direktifler doğrultusunda Gümüşhane Belediyesi'de işleme başlayarak hizmet hareketine ait 2 yurt mühürledi.

Gümüşhane 04.08.2014, 09:12 04.08.2014, 13:18
Gümüşhane'de Hizmeti Bitirme Operasyonları Başladı
banner400
Durumu basit bir ruhsatsızlık gibi gösterilsede sadece hizmet hareketine ailt 2 adet yurtun kapatılması olayın "Hizmet Hareketini Bitirme Operasyonun" bir parçası olduğu görülmektedir. 

Yurtları mühürleme ile ilgili Gümüşhane Belediyesi şu açıklamayı yaptı .

Yapılan incelemelerde Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan Ali İpek Erkek öğrenci ve Karşıyaka Mahallesindeki Begim Kız Öğrenci yurdunun bir yıldır ruhsatsız çalıştığını tespit eden Zabıta ekipleri, yurtlarda gerekli yasal işlemleri yaptıktan sora kapılarını mühürleyerek faaliyetini durdurdu.

Belediye sınırları içerisinde işletme izin belgeleri olmayan iş yerlerini tespit ederek gerekli işlemleri yaptıklarını belirten Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürü Halit Şişman, “Belediye sınırları içerisinde faaliyet yapan tüm işletmelerin çalışma ruhsatı olmak zorundadır. Ekiplerimizle bu konuda titiz bir çalışma başlattık. Bu bağlamda yaptığımız incelemelerde Bağlarbaşı Mahallesinde faaliyet gösteren Ali İpek Öğrenci Yurdu ile Karşıyaka Mahallesindeki Begim Kız Öğrenci yurtlarının gerekli izinlerinin olmadığı için mühürleyerek faaliyetlerini durdurduk.” dedi.Gümüşhane Belediyesi il merkezinde izin belgesi olmadan faaliyet yapan 2 öğrenci yurdunu mühürledi.

Bu yurtların bu zamana kadar kapatılamyıp şimdi kapatılması, Hizmeti bitirme operasyonlarının Gümüşhane'de işleme konulduğunun gösteren ve akıllara neden şimdi sorusunu gösteren tablo olmuştur.










Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46