banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Akredite Oldu!

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, İLEDAK tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 2 yıllığına akredite edildi

Gümüşhane 07.06.2024, 20:16
Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Akredite Oldu!
banner400

İletişim Eğitimi Değerlendirme Akreditasyon Kurulu (İLEDAK) tarafından 16-19 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda 2 yıllığına akredite edilen Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün birinci öğretim ve ikinci öğretim programları için iç ve dış paydaşlara yönelik teşekkür programı düzenlendi.

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen etkinlik programına Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ferkan Sipahi ve Prof. Dr. Günay Çakır, GTSO Başkanı İsmail Akçay, GÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Murat Akçay, Gümüşhane Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sezai Köprülü, Gazeteci ve Yazar Yusuf Sadık, Gümüşkoza Gazetesi İmtiyaz sahibi Hüseyin Çelik ile akreditasyon süreci iç ve dış paydaşları katıldı.

Gümüşhane Üniversitesinde akredite olmayı başaran ilk fakülte olan İletişim Fakültesi’ni tebrik eden Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, bu önemli başarıyı vurgulayarak, küreselleşme çağında kalitenin hayati bir öneme sahip olduğunu belirtti. Üniversitelerin kalite süreçlerine dahil olmasının önemine değinen Zeybek, İletişim Fakültesi'nin bu alandaki liderliğini takdirle karşıladığını belirtti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Günay Çakır ise süreci başarıyla tamamlayan İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünü tebrik ederek başarılar diledi.

İletişim Fakültesi Dekanı ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülsüm Çalışır ise akreditasyon sürecinin zorluğuna rağmen başarıyla tamamlandığını vurgulayarak, iç ve dış paydaşların önemli katkılarını özellikle vurguladı. Çalışır, akademik ve sektörel desteklerin sürecin başarısında kritik bir rol oynadığını söyledi.

Programda gerçekleşen konuşmaların ardından akreditasyon süreçlerinde katkıda bulunan akademik, idari personel ve öğrenciler ile iç ve dış paydaşlara teşekkür belgeleri takdim edildi. Program, toplu fotoğraf çekimiyle birlikte sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27