banner333

banner309

Gümüşhane Trafik Kazası: 1 Ölü

Gümüşhane’de görev yapan ve aynı zamanda Gümüşhane Üniversitesinde okuyan Şırnaklı imam-hatip memleketine bayram tatiline giderken aracıyla dereye uçtu.

Gümüşhane 16.06.2018, 08:00
Gümüşhane Trafik Kazası: 1 Ölü
banner400

Gümüşhane’de görev yapan ve aynı zamanda Gümüşhane Üniversitesinde okuyan Şırnaklı imam-hatip memleketine bayram tatiline giderken aracıyla dereye uçtu. Kazada 22 yaşındaki genç imam hatip hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre il merkezine bağlı Esenler köyüne 1 ay önce atanan 22 yaşındaki sözleşmeli imam-hatip Mesut Düzgün, köyde bayram namazını kıldırdıktan sonra memleketi Şırnak’a bayram tatilini geçirmek üzere otomobiliyle yola çıktı.

Kostan dağını aştıktan sonra Yayladere köyüne ulaşan Düzgün, köyün Gufangoz mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle aracının kontrolünü kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yol kenarındaki dereye uçtu. 

Yağmurdere vadisi köylerinin grup yolunda gerçekleşen ve dere yatağının yüksek olması nedeniyle kimsenin fark etmediği kazadan saatlerden sonra Düzgün’den haber alamayan ailesinin köy muhtarı ve diğer tanıdıklara haber vermesinin ardından başlayan arama çalışmaları sonucunda aracı Gufangoz mevkiinde dere yatağında ters dönmüş vaziyette suyun içinde bulundu. 

Yapılan ilk kontrollerde Düzgün’ün olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşılırken, cenazesi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından dere yatağında sudaki aracından çıkarılarak Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Düzgün’ün aynı zamanda Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi olduğu öğrenildi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48