banner333

banner309

Eğitim-Bir-Sen Şubesi’nden Vali Taşbilek’e Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi yönetim kurulu üyeleri Vali Kamuran Taşbilek’i makamında ziyaret etti.

Gümüşhane 20.01.2021, 07:03
Eğitim-Bir-Sen Şubesi’nden Vali Taşbilek’e Ziyaret
banner400

Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi yönetim kurulu üyeleri Vali Kamuran Taşbilek’i makamında ziyaret etti.

Şube Başkanı Habib Tanış, yönetim kurulu üyeleri Orhan Köse, Şinasi Çalışkan ve Ertekin Oral’ın katıldığı ziyarette Vali Taşbilek’e Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi hakkında bilgi vererek yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı. 

Ziyarette konuşan Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Habib Tanış, “Eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü ve ilimiz eğitimimin hizmetinin sağlanmasında kalitenin yükseltilmesi bağlamında yapılacak faaliyetlere katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Ülkemizin topyekûn mücadele ettiği COVİD 19 salgını sürecinde; okullarından uzak öğrencilerinden uzak olarak görevlerini yapmaya çalışan öğretmenlerimiz ve diğer eğitim çalışlarımıza huzurlu ve rahat ortamlar sağlamak. Bu faaliyetleri yaparken oluşabilecek sorunların çözümü için çalışıyoruz. Sendika olarak İlimize yeni atanan öğretmen arkadaşlarımızı ziyaret ederek;  şehrimize, işlerine adaptasyonu anlamında olası sıkıntılarının çözümü anlamında destek oluyoruz. Motivasyon ve çalışma huzuru odaklı yaklaşımı esas alıyoruz. Eğitim Çalışanlarımızın sorunlarının çözümü ve ilimizin eğitimine verdiğiniz değerli destek ve katkılar için teşekkür ediyorum” dedi.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ise Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi yönetimin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı ve oluşan yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi kucaklayıcı olun. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in çalışmalarını takip ediyorum. Ülkemiz adına Milletimiz adına güzel çalışmaları var bu çalışmaların devamını diliyorum” diye konuştu.

Kamu görevlilerinin sorunlarının, çağdaş yaklaşımlarla oluşturulmuş projelerle giderilmeye çalışıldığını belirten Vali Taşbilek, “Biz problemleri çözmek için varız. Gümüşhane’nin ihtiyacını karşılayacak uygulama ve projelerimize devam edeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarının da katkıları ve desteğiyle Gümüşhane’nin yerel ve kültürel zenginliklerini yaşatacak, koruyacak, geliştirecek ve bu güzelliklerle birlikte halkın sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarına cevap verecek yüksek standartta hizmetler yapmaya gayret edecek, Gümüşhane’nin markalaşma yolculuğuna önemli katkılar sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Ziyarette Şube Başkanı Habib Tanış tarafından Vali Kamuran Taşbilek’e Türk Edebiyat tarihinde yedi güzel insandan biri olan şair, mütefekkir ve sendikanın kurucusu merhum Mehmet Akif İnan’ın eserlerinin yer aldığı set hediye edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59