banner333

banner309

Doğum gününde toprağa verildi

Gümüşhane’de elma toplarken düşerek beyin kanaması geçiren ve ardından vefat eden İl Genel Meclisi üyesi Halit Okur, doğum gününde toprağa verildi. Okur’la birlikte Kemaliye camii avlusundan aynı anda 3 cenaze kaldırıldı.

Gümüşhane 06.10.2019, 23:36
Doğum gününde toprağa verildi
banner400

Önceki gün akşam saatlerinde düşme sonucu geçirdiği beyin kanamasının ardından Gümüşhane Devlet Hastanesinde ameliyat edildikten sonra sevk edildiği Trabzon Yıldızlı Medical Park hastanesinde vefat eden Gümüşhane’nin köklü esnaflarından ve Merkez ilçe AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Halit Okur doğum gününde son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun yıllardan beri Bağlarbaşı Sanayi Sitesinde esnaflık yapan 68 yaşındaki 4 çocuk babası Okur, kalp krizi geçirdiğinden şüphelenerek Gümüşhane Devlet Hastanesi polikliniğinde muayene sırasını beklerken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Alaattin Uzunosmanoğlu ve İl Özel İdaresinde operatör olarak görev yapan Hüseyin Fidan’ın annesi Cevahir Fidan için Kemaliye Camiinde öğle namazının adından cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Vali Kamuran Taşbilek, Belediye Başkan Vekili Niyazi Gül, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Helallik alınması ve namazın kılınmasının ardından Vali Kamuran Taşbilek’in de omuz verdiği cenazelerin üçü de Emirler mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38