banner333

banner309

Cumhurbaşkanı Gül, Mustafa Canlı'yı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, 16 Kasım 2013 Cumartesi günü Gümüşhane’ye gerçekleştirdiği gezi kapsamında Belediyemizi de ziyaret etti.

Gümüşhane 17.11.2013, 16:23 17.11.2013, 16:35
Cumhurbaşkanı Gül, Mustafa Canlı'yı Ziyaret Etti
banner400
 CUMHURBAŞKANIMIZ GÜL,  BAŞKANIMIZ MUSTAFA CANLI’YI TEBRİK ETTİ
Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, 16 Kasım 2013 Cumartesi günü Gümüşhane’ye gerçekleştirdiği gezi kapsamında Belediyemizi de ziyaret etti.

Cumhurbaşkanımız Gül, Gümüşhane Belediyesi yeni binasında Başkanımız  Canlı’nın çalışma odasında Başkanımızdan bilgi aldı.

Şehirlerin esas sahiplerinin belediyeler olduğunu belirten Cumhurbaşkanımız Gül, “Bir şehrin yaşanılır olması, belediye hizmetleri ile mümkündür. Belediye hizmetleri sadece su ve kanalizasyon değildir; imar faaliyetleri de çok önemlidir. Bu güzel şehrin imarını ne kadar güzel bir şekilde devam ettirir ve geleceğe hazırlarsanız çocuklarınıza o kadar güzel bir Gümüşhane bırakmış olursunuz” dedi. 

CUMHURBAŞKANIMIZ GÜL, BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA CANLI’YI  ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİ

Belediye Başkanlığında bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Gül, şehirlerin esas sahiplerinin belediyeler olduğunu söyledi. Belediye Başkanımız Canlı'yı çalışmalarından dolayı tebrik eden Cumhurbaşkanı Gül, yeni belediye hizmet binasının da hayırlı olması dileğini ifade etti. 

*      *     *

CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜL’ÜN BAŞKANIMIZ CANLI’YI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİĞİ HABER CUMHURBAŞKANLIĞI İNTERNET SİTESİNDE ŞÖYLE YER ALDI

Gümüşhane Belediyesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Şehirlerin esas sahiplerinin belediyeler olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Gül, “Bir şehrin yaşanılır olması, belediye hizmetleri ile mümkündür. Belediye hizmetleri sadece su ve kanalizasyon değildir; imar faaliyetleri de çok önemlidir. Bu güzel şehrin imarını ne kadar güzel bir şekilde devam ettirir ve geleceğe hazırlarsanız çocuklarınıza o kadar güzel bir Gümüşhane bırakmış olursunuz” dedi. 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gümüşhane Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Canlı’dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Cumhurbaşkanı Gül, belediyenin önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap ettikten sonra, Belediye Başkanlığına gelişinde halk oyunları ekibi ve mehteran takımı ile karşılandı. 



ŞEHİRLERİN ESAS SAHİPLERİ BELEDİYELERDİR

Belediye Başkanlığında bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Gül, şehirlerin esas sahiplerinin belediyeler olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Canlı'yı çalışmalarından dolayı tebrik eden Cumhurbaşkanı Gül, yeni belediye hizmet binasının da hayırlı olması dileğini ifade etti. 

ÇOCUKLARINIZA GÜZEL BİR GÜMÜŞHANE BIRAKIN

Cumhurbaşkanı Gül, imar konusuna dikkati çekerek, “Bir şehrin yaşanılır olması, belediye hizmetleri ile mümkündür. Belediye hizmetleri sadece su ve kanalizasyon değildir. İmar faaliyetleri çok önemlidir. Bu güzel şehrin imarını ne kadar güzel bir şekilde devam ettirir ve ne kadar güzel geleceğe hazırlarsanız çocuklarınıza o kadar güzel bir Gümüşhane bırakmış olursunuz” dedi. 
Şehrin cazibesinin ekonomik nedenlerden giderek artacağını kaydeden Cumhurbaşkanı Gül, dolayısıyla nüfusunun da artacağını, imar faaliyetlerine ve tarihe dikkat edilirse kentin güzelliğinin muhafaza edileceğini söyledi. 

ŞEHİRLERİN GELİŞİMİ VE YAPILAŞMA

Cumhurbaşkanı Gül, açıklamasını, “Maalesef birçok şehrimizde gelişme derken, gelişmeyi bazen yanlış anlıyoruz ve oraları beton yığınları haline getiriyoruz. Sonra da çirkinleşiyor. Gümüşhane hala öyle değil. Derli toplu, şehrin girişi güzel. Bu konuda da ne kadar çok özen gösterirseniz eminim ki şehrinizi maruf ve imar etmiş olacaksınız” diyerek tamamladı. 

Cumhurbaşkanı Gül, Belediye Başkanı Mustafa Canlı’dan kente ve yaptıkları çalışmalara dair bilgi aldı. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38