banner333

banner309

Çocuklar Yalnız Değil

Çocuklara karşı sevgi, ilgi ve hassasiyetiyle bilinen Vali Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, belli aralıklarla çocuk evlerini ziyarete devam ediyor.

Gümüşhane 25.12.2014, 16:07 25.12.2014, 16:08
Çocuklar Yalnız Değil
banner400

 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerini ziyaret eden Yavuz, çocuklarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Çocuklarla ilgili, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerinden ve ev annelerinden bilgi aldı.

 Çocuklara çeşitli hediyeler vererek, onlarla oyunlar oynayan Yavuz, “Çocuk evleri modelinde, çocuklar toplumun değerleriyle yetiştirilirken, komşuluk ilişkileri, aidiyet duygusu, toplum içerisinde halkla beraber yaşamayı öğrenmektedirler.” dedi.

Çocukların aile ortamını tanıyarak, gelecekte topluma faydalı, ahlaklı ve iyi bir insan olarak yetiştirilmesinin önemine değinen Şengül Yavuz, “Çocuklarımız burada hayata, sıcak ev ortamında hazırlanıyorlar. Her şeyden önce çocuklarımızın evleri, komşuları, sokakları, mahalleleri var. Aynı evde kaldıkları diğer çocuklarla kardeş gibi büyüyorlar.  Zaten kardeş olan çocuklar birlikte aynı evde kalıyorlar. Mutluluklarını ve memnuniyetlerini gözlerinden çok rahat okuyabiliyoruz. Bu çocukların her şeyi; annesi, babası, ağabeyi, kardeşleri biziz. Çocuklarımızın yetiştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaretleri sırasında, hastanede tedavi gören çocuklardan birini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yavuz, doktorlardan bilgi alarak teşekkür etti.

Çocuk evleri ziyaretlerine Vali Yardımcılarının eşleri Esin Özkan ve Nazlı Turan ile birlikte Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şube Başkanı Aynur Çubukçu da katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49