banner333

banner309

Çimen'den, Başkan Nevzat Doğan'a Davet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İzmit Belediye Başkanı Gümüşhaneli hemşehrimiz Dr. Nevzat Doğan, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen’in davetlisi olarak yarın bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Gümüşhane’de olacak.

Gümüşhane 23.02.2013, 15:17
Çimen'den, Başkan Nevzat Doğan'a Davet
banner400

 AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamada Belediye Başkanı Doğan’ın daha önce AK Parti Kocaeli Milletvekili olarak görev yaptığı ve son iki dönemdir de İzmit Belediye Başkanı olarak bölge halkına hizmet verdiği ifade edildi.

Ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Doğan’ın AK Parti’nin Türk siyasetine getirdiği yeni değerler sistemine uygun anlayışın önemli aktörlerinden biri olduğunu belirterek, İzmit’te belediye başkanı olarak yerel yönetimler ve AK belediyecilik modelinin ayrıntılarını kendileriyle karşılıklı müteala edeceklerini kaydetti.

Çimen, Gümüşhane’de inşa edilecek AK belediyecilik modelinin her şeyden önce halkın taleplerini ve isteklerini çağdaş normlarda karşılamaya yönelik bir anlayış  olduğunu belirterek, "AK Belediyecilik nedir? Herşeyden önce insan merkezli bir hizmet anlayışıdır. Halka tepeden bakmayan, halkın istek ve şikayetlerine cevap vererek, yeni çağın tüm imkan ve hizmet alanlarından bütünüyle istifade edebilmesidir. AK belediyecilik anlayışı, idare ile toplumu hizmet odaklı anlayışla bütünleştirme projesidir. AK belediyecilik lafta değil, eylemde ve icraatta her anlamda yaşanabilir bir kentleşme modelidir. Belediyecilik mesela sosyal belediyeciliğin geliştirilmesi, bu kapsamda ucuz ve sağlıklı konut üretiminden, marka kent için gerekli bir dizi sahici hamlenin hayata geçirilmesi girişimidir. Sosyal belediyecilikten Kızılay"a kan vermeyi anlayan manidar bir anlayıştan bütünüyle kurtulmanın adıdır; AK Belediyecilik. Bu kapsamda İzmit Belediye Başkanımızla karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız." dedi.

Çimen, Doğan’la birlikte yarın ayrıca Yenişehir Stadyumu’nda gerçekleştirilecek Gümüşhanespor-Kocaelispor Futbol Müsabakası’nı da izleyeceklerini ve İzmit Belediye Başkanı’nın gece Gümüşhane’den ayrılacağını ifade etti.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27