banner333

banner309

Çimen: Gönlü Aşk İle Dolu Olanın Şehri Gülistan Olur

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüşhane halkının değişim yönünde ortaya koyduğu güçlü iradenin önünü bu aşamadan sonra hiç kimsenin kesemeyeceğini belirterek, “İnsan şehrin, şehirde insanın aynasıdır. Gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolu olanın şehri gülistan olur.” dedi.

Gümüşhane 25.03.2014, 22:06 25.03.2014, 22:09
Çimen: Gönlü Aşk İle Dolu Olanın Şehri Gülistan Olur
banner400
 AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüşhane halkının değişim yönünde ortaya koyduğu güçlü iradenin önünü bu aşamadan sonra hiç kimsenin kesemeyeceğini belirterek, “İnsan şehrin, şehirde insanın aynasıdır. Gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolu olanın şehri gülistan olur.” dedi.

Çimen, seçim çalışmaları kapsamında binlerce vatandaşı, esnafı, öğrenciyi tek tek ve kapı kapı ziyaret etiklerini belirterek, şehir insanının kimin ne olduğunu artık çok iyi gördüğünü söyledi.

Gümüşhane’de 30 Mart’ın ardından hayata geçirilecek olan AK Belediyeciliğin kapısına Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’nin, ‘Esas olan hizmettir. İnsan hizmet ettikçe himmete mazhar olur; hem dünya hem de ahiret saadetine erişir’ sözünü serlevha olarak asacaklarını belirten Çimen, seçim çalışmaları süresince bizzat Gümüşhane’ye gelerek çalışmalarına sahada destek veren, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İSTAÇ Genel Müdürü Osman Akgül, milletvekili Fazlı Erdoğan, Artvin Eski Milletvekili Ertekin Çolak, Gümüşhane Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün ile diğer tüm teşkilat mensubu gönüldaşlarına hürmet ve şükranlarını ifade etti.  

Çimen, geçtiğimiz Pazar günü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile şehrin gelecek vizyonu konusunda çok verimli bir görüşme yaptığını belirterek, “Milletin gönlünde taht kuran dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat talimatlarıyla Pazar günü Gümüşhane’ye gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile şehrin gelecek vizyonu konusunda çok verimli bir görüşme yaptık. 30 Mart sonrası şehirde büyük yerel kalkınma süreci başlatacağız.” dedi. 

“ŞEHRE KESİNTİSİZ HİZMET İÇİN GELİYORUZ”

Çimen, “Sayın Gümrükçüoğlu, Başbakanımızın talimatı ve selamları ile Gümüşhanemize teşrif ettiler. Başkanımızı karşıladığımız kahvaltı programında Trabzon ve Gümüşhane Belediyeleri’nin AK Belediye ile birlikte kardeş belediye olacağımızı ve güçlerimizi birleştirerek birlikte çalışacağımızın güçlü mesajlarını bize verdiler. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin başta sıcak asfalt olmak üzere mahalle konaklarının inşası, makine parkı ve her mahallemizde kurulacak park kompleksleri hususları ile diğer projelerimiz konusunda bizlere tam destek sözü verdiler. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na bu anlamlı desteklerinden ötürü Gümüşhane halkı adına buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bilindiği üzere daha önce de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce’den de 2 bin 500 yeni konut inşası başta olmak üzere, bakanlığın uhdesindeki diğer yatırımlar hususunda da tam destek sözü almıştık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ Genel Müdürümüz Gümüşhanemiz’in medarı iftiharı Sayın Osman Akgül ile şehrimizde daha önce görev yapmış Artvin Eski Milletvekilimiz Sayın Ertekin Çolak’ta bizlere destek amacıyla şehrimizde bulunuyor. Geçmişte partimizden aday adayı olmuş bir çok arkadaşımızın da aralarında bulunduğu güçlü bir ekiple tek yumruk bir şekilde şehrimizi adeta didik didik geziyoruz. Tüm bu gelişmeler önümüzde nasıl büyük bir kalkınma süreci yaşayacağımızın somut işaretlerini şimdiden gösteriyor. Ben, bana nasip ettiği bu hizmetler vesilesiyle Rabbime sonsuz şükürler ediyorum. Gümüşhane’ye hizmetkâr olma şerefi bana yeter. Daha önce farklı partilere oy vermiş tüm Gümüşhaneli kardeşlerimi güç birliği içinde şehirlerine sahip çıkmaya çağırıyorum. Bu saatten sonra bu şehrin iradesine inşallah hiçbir güç zarar veremeyecektir. Her şerde bir hayır vardır. Şehrimizin 15 yıldır yaşadığı büyük kayıpların önümüzdeki 4 yıl içerisinde çok büyük oranda giderilmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağımızı buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yıldönümü olan 2018’de her açıdan farklı markakent bir şehrin zeminini inşa etmenin start tarihi inşallah 1 Nisan 2014 olacaktır.” dedi.

“İNSAN ŞEHRİN,  ŞEHİRDE İNSANIN AYNASIDIR”

İnsanın şehrin, şehrinde insanın aynası olduğunu ifade eden Çimen, Gümüşhane’nin içinde bulunduğu görüntüyü hiç hak etmediğini bir kez daha yineleyerek Gümüşhane’nin önümüzdeki süreçte AK Parti’nin ‘Büyük Medeniyet Perspektifi’ ile buluşacağını belirterek, “AK Parti hareketi, tıpkı medeniyetler gibi şehirden yola çıkarak; şehri bir merkez olarak ele alıp, bütün insanlığı kucaklayarak gelişmiş, büyümüş bir harekettir. AK Parti için, şehir insanın gönlü gibidir, gönülde adeta şehir gibidir. İyi şehirler inşa edenler, gönüllere girerler; gönülleri fethedenler, güzel şehirler inşa ederler. İnsan şehrin, şehirde insanın aynasıdır. Gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolu olanın şehri gülistan olur. Hiç kuşkusuz şehirler inşa etmek sabır ve soluk ister. On yılların tahribatına uğramış şehrimizi tamir etmek, yeni bir Gümüşhane inşa etmek ancak sabrın ve uzun soluklu bir yürüyüşün neticesi olabilir. 30 Mart seçimleri, işte bu sabırlı ve uzun soluklu yürüyüşün önemli dönüm noktalarından biri olacak. 30 Mart seçimleri, 2018-2023-2029 hedeflerine ilişkin umudumuzun çoğalması açısından olduğu kadar, aynı zamanda, Gümüşhanevi şehri ve medeniyet tasavvurumuzun da kesintisiz yolculuğu için son derece hayati bir eşiktir. Milletimizin desteği ve hayır duasıyla 30 Mart’ın ardından başlayacak olan bu mübarek yürüyüşün şehrimize ve insanımıza bereketler getirmesi temennisi ile Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında memleket sevdasına gönül vermiş tüm hemşehrilerimi bir kez daha hürmetle selamlıyorum. Bereketli bir seçim süreci yaşıyoruz. Milletimizden aldığımız güçle şunu buradan ifade etmek istiyorum; Gümüşhane Halkı’nın değişim yönünde ortaya koyduğu güçlü iradenin önü bu aşamadan sonra hiç kimse tarafından kesilemeyecektir. İnsanımız kadar, medeniyetimiz kadar güzel bir Gümüşhane imar etmek için, tam kadro milletimizin hizmetinde olacağız. Modern caddeleri, sokakları, AVM’si, battı çıktıları, öğrenci yaşam merkezi, kentsel dönüşümünü tamamlamış şehir yaşamı, sosyal alanları, parkları ve yürüyüş alanlarıyla yaşanılabilir bir şehir biz Gümüşhanelilerin de hakkı. İşte bu kutlu yolda bize Allah yeter, bize milletimiz yeter.”diye konuştu.



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00