banner333

banner309

Aydın'dan Yeniköy ve Kırıntı Köylerine Ziyaret

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, hafta sonu gerçekleştirdiği Gümüşhane programına Şiran ilçesinin Yeniköy ve Kırıntı köylerini de ekledi.

Gümüşhane 19.07.2014, 16:31 19.07.2014, 16:32
Aydın'dan Yeniköy ve Kırıntı Köylerine Ziyaret
banner400

 Bu köylere gelmenin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Aydın, köylerde büyük bir coşkuyla köy meydanında karşılandı. Aydın’ın gelmesiyle birlikte köyde adeta bir sevgi yumağı oluşurken, Milletvekili Aydın’ı bağrına basan köylüler Aydın’la hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 



Milletvekili Aydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Gümüşhane’nin her santimetre karesi benim için aynı öneme sahip. Ancak şunu söylemeden de geçemeyeceğim. Uzun süreden beri Yeniköy ve Kırıntı köylerini ziyaret etmek istiyordum. Yüce Rabbimin izniyle bunu da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Köye giriş yaptığımız ilk andan itibaren, anne, baba, çocuk ve yaşlılarımız bir olup bizi bu mübarek ramazan ayında konuk ettiler. Gerçekten çok büyük bir coşku ve ilgiyle karşılandık. Köyde bulunan herkes bizi ağırlamak için birbiriyle yarıştı. Kendilerine göstermiş oldukları ilgi, sevgi, alaka ve gönülden muhabbet dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. İnşallah rabbim tekrarına erdirir.”



Milletvekili Aydın, ayrıca Yeniköy kadınlarının önderliğinde köyün meydanına yaptıkları örnek çeşmeyi de yerinde gördüğünü belirterek, “Kadın- Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi olarak bu işi yapan kadınlara teşekkür ediyorum.” dedi.



Kırıntı köyünde de su, kanalizasyon ve parça çalışmalarının yerinde inceleyen Aydın, Köy Muhtarı Hüseyin Bal ile köyde yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve eksik kalan parkenin kısa sürede tamamlanacağı sözünü verdi. Milletvekili Aydın, tarihi çeşme için de üzerine düşeni yapacağını ifade etti.



Aydın’a Yeniköy ve Kırıntı köylerine ziyaretinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Kocagöz ve Musa Ateş eşlik etti.



Yeniköy ve Kırıntı köyü sakinleri ise Milletvekili Aydın’ın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.




Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45