banner333

banner309

Arzularkabaköy Beldesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Gümüşhane’nin Arzularkabaköy Beldesi Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gümüşhane 06.08.2020, 15:34
Arzularkabaköy Beldesi Çalışmalarına Devam Ediyor
banner400

Gümüşhane’nin Arzularkabaköy Beldesi Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Tanış yaptığı açıklamada Beldemizin girişinde bulunan Kara Köprü’nün ışıklandırma, korkuluk yapımı, kaldırım ve çevre düzenleme işlemleri tamamlandı. Mahalle yön tabelamız da köprümüzde yerini aldı. Azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. ArzularKabaköy’ün çehresi değişiyor. 

Her Mahallede Bir Park devam ediyor. Çocuklarımız ve gençlerimizin zaman geçirip, stres ve yorgunluklarını unutabilecekleri parklarımız hazır. Yeni Basketbol sahamız da gençlerimizi bekliyor. Geleceğimiz için çalışıyoruz. 

Gümüşhane Milletvekilimiz Sn. Osman Akgül Bey ile Ankara’da beldemizin geleceği hakkında fikir alışverişi yaptık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan alacağımız çöp toplama aracı ile ilgili girişimler yaparak Belediyemize destek oldu. Vekilimize çok teşekkür ediyoruz. Osmangazi Mahallesi, Şehit Abdulvahid Tanış Caddesi üzerinde bulunan parkımızda genişletme, yenileme ve çevre düzenleme işlemleri başlatıldı daha güzel bir beldede tüm vatandaşlarımızla birlikte yaşamak için çalışmalarımız süratle devam ediyor dedi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45