banner333

banner309

Akçay, aday adaylığını açıkladı

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, AK Parti’den Gümüşhane Milletvekili aday adaylığını düzenlediği toplantı ile açıkladı.

Gümüşhane 14.02.2015, 11:26 14.02.2015, 11:26
Akçay, aday adaylığını açıkladı
banner400
 Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, AK Parti’den Gümüşhane Milletvekili aday adaylığını düzenlediği toplantı ile açıkladı.

Teras Restaurantta düzenlenen ve kalabalık bir topluluğun katıldığı programda konuşan Akçay, konuşmasına Mevlana’nın, “Yüzde ısrar etme, doksan da olur... İnsan dediğinde, noksan da olur... Sakın büyüklenme, elde neler var... Bir ben varım deme, yoksan da olur! Hatasız dost arayan dosttan da olur” dizeleri ile başladı.

Üniversite öğrenciliği dışındaki bütün ömrünü Gümüşhane’de geçirdiğini, 1980 yılında iş hayatına atıldığı ve 35 yıldır bu memlekette işveren olarak çalıştığını kaydeden Akçay, “Kendi memleketimde, kendi insanlarımla, güvenlik, huzur, içerisinde yöremde ve töremin insanları ile bir arada olmanın keyfini yaşıyorum.” dedi.

Gümüşhane’de 19 yıldır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığını, bunun yanında 38 kurum, kuruluş, komisyon ve vakıflarda görev aldığını hatırlatan Akçay, Gümüşhane esnaf ve tüccarına da teşekkür etti.

“4 TEMEL İLKEDEN HAYATIM BOYUNCA TAVİZ VERMEDİM”

Hayatı boyunca “adalet, milli ve manevi değerler, insanları ve doğayı karşılıksız sevmek, çalışmak” 4 temel ilkesinden taviz vermediğini dile getiren Akçay, “Hayatım bundan sonra da böyle devam edecek. Seçimlere bağlı olarak hiçbir değişiklik olmayacak. Seçimleri kazanmakta var kaybetmek de var.  Kazananlarda kaybedenlerde bizim. Sonuçta Gümüşhane kazanacak. Şu anda hem ilimizden hem il dışımızdan gelen çok güzel adaylarımız var. Onlarda bu memleketin insanları. Aday adaylığı ile ilgili herkesin hakkı olduğu gibi onlarda en doğal demokratik haklarını kullanmak için geldiler. Mevcut milletvekillerimiz, milletvekilliği dönemlerinde ilimize ve ülkemize hizmet etmek için ellerinden gelen bütün gayreti göstermişlerdir. Bu konuda yapabileceklerini en üst seviyede yapmak için emek vermişlerdir. Yine memleketimizin gelişmesi ve büyümesi için AK Parti teşkilatları, il, ilçe başkanlıkları, yönetim kurulu üyeleri, kadın kurulları, gençlik kolları başkanları,  belde başkanları, köy-mahalle temsilcileri olmak üzere ilimizde yapılan hizmetlerde bu teşkilatların hepsinin emeği, katkısı var. Onlara da teşekkür ederim.” dedi.

“GÜMÜŞHANE İLÇELERİYLE BİR BÜTÜNDÜR”

Dertlerinin vatandaşlara daha çok hizmet etmek olduğunu, yapılan güzel hizmetlerin üzerine yenilerini koymak olduğunu belirten Akçay, Gümüşhane’nin Merkez, Kelkit, Köse, Şiran, Torul ve Kürtün’üyle bir bütün olduğunu, buraların asla birbirinden ayrı ve gayrısı olmadığını, memlekete hizmete talip olan herkesin bütün ilçeleri, köyleri ve vatandaşları kucaklamakla sorumlu olduğunun altını çizerek, AK Parti’nin de 12 yıldır ülkeye hizmet etmek için gayret eden bir parti olduğunu belirtti.

AL BAYRAK VURGUSU

Demokrasinin olmazsa olmazının siyasi partiler olduğunu fakat esas olanın al bayrağa saygı duyan siyasi partiler olduğunu kaydeden Akçay, “Biz onlar için varız. Bu bayrağın göklerde dalgalanmasının bedeli ödenmiştir. Ama eğer uluslararası güçler yeni bedel ödetmek istiyorsa bu millet başta Gümüşhane olmak üzere bu bedeli ödemeye hazırdır. Yeni Türkiye, yeni güç, yeni Gümüşhane mantığı ve sloganı ile yola çıktık. Yeni Türkiye’yi hep birlikte görüyoruz. Yeni Gümüşhane’yi de inşallah önümüzde günlerde görmek nasip olacaktır.” ifadelerini kullandı.

“BUGÜN AK PARTİ İKTİDARLARININ ORTAYA KOYMUŞ OLDUĞU HEDEFLER ZAMANINDA HAYAL EDİLEMEYEN HEDEFLERDİ”

Türkiye’nin 70 sente muhtaç bir ülke iken bugün dünyanın en büyük 10 ekonomisi olmaya aday bir ülke olduğunun altını çizen Akçay, “10. sırada olmak bize yakışmaz. Müslüman Türk milletine dünyada 1. sıra yakışır. Bu bizim için hayal değildir. Eğer biz birlikte beraberlik içerisinde durmak yok yola devam dersek dünyanın en büyük gücü olmaya tek aday Türkiye’dir.  Bugün AK Parti iktidarlarının ortaya koymuş olduğu hedefler zamanında hayal edilemeyen hedeflerdi.  Ülke zenginleşirse bizde zenginleşiriz. Gölün ortasına attığımız taş önce bir noktada dağılmaya başlıyor. Ama dalgalar arka arkaya kenara kadar uzanıyor. İşte ülkenin zenginleşmesi budur.  Bizim daha zengin daha yüksek hayat standardına kavuşmamız lazım.” diye konuştu.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00