banner333

banner309

Yeni Müdüre İlçe Yöneticilerinden Destek Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Gümüşhane Üniversitesi Torul Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Nihat Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Gümüşhane Üniversitesi 09.03.2020, 07:55
Yeni Müdüre İlçe Yöneticilerinden Destek Ziyareti
banner400

Bu kapsamda 5 Mart 2020 tarihinde de Torul İlçe Kaymakamı Ömer Said Karakaş beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Komiser Yardımcısı Tolga Genç ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Bolat ile Müdür Doç. Dr. Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Torul ilçesinde üniversite-şehir bütünleşmesinin gerçekleşebilmesi adına kuruluş temsilcileri ile yüksekokul müdürü buluşmasında hem Torul’un sosyo-kültürel gelişimi hem de Meslek Yüksekokulu’nun ilçeye sağladığı başta eğitim olmak üzere ekonomik katkılar da konuşuldu. İlgili kurum temsilcileri Doç. Dr. Nihat Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diledi. Yılmaz da kendisine gösterilen hassasiyetin önemine vurgu yaparak, “Öncelikle beni bu göreve layık gören Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e teşekkür ediyorum. Her yeni görev, yeni sorumluluklar anlamına geliyor. Bu görevin bana yüklediği sorumluluğun bilincindeyim. İlçemizin sosyo-kültürel ve ekonomik yapısına Meslek Yüksekokulumuzun sağladığı katkı ortadadır. Yüksekokulumuz bu anlamda ilçede şehir-üniversite işbirliği adına dönüştürücü bir misyona sahiptir. Daha da güzel çalışmalarla ilçemizin kalkınmasına katkı sağlamak için buradayız. Bu anlamda sizin desteklerinizi de yanımızda hissetmek bizi onurlandırdı. Nazik ziyaretiniz ve duyarlılığınız için sizlere teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44