banner333

banner309

Şiran SHMYO’da “Dermokozmetik” Ele Alındı

Gümüşhane Üniversitesi Şiran Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Eczane Hizmetleri Bölümü tarafından “Dermokozmetiğe Dair Her Şey” isimli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Gümüşhane Üniversitesi 29.04.2022, 08:37
Şiran SHMYO’da “Dermokozmetik” Ele Alındı
banner400

Şiran Sağlıklı Yaşam Kulübü Başkanı Veysi Kudat’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen çevrim içi etkinliğe Uzman Eczacı Sema Uysal Zeybek konuk oldu.

Gümüşhane Üniversitesi uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleştirilen çevrim içi etkinlikte dermokozmetiğin hayatımızdaki yeri, kullanım noktalarında dikkat edilmesi gerekenler, kozmetik ile dermokozmetik arasındaki farklar ele alındı. Bir eczacı teknikeri olarak öğrencilerin dermokozmetikte bilgi, birikim ve hangi noktalarda kendilerini geliştirmesi gerektiği konularına yer verilen etkinlikte Uzman Eczacı Sema Uysal Zeybek; vücut yapısına göre dermokozmetik ürün alımı hususlarına dikkat edilmesi gerektiğini anlatarak, eczanenin konumuna göre bu ürünlerin pazarlama stratejileri hakkında bilgiler verdi.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen etkinliğin sonunda başta Şiran SHMYO Müdürü Doç. Dr. Kemal Kurt olmak üzere etkinliğe katkı sunan Sağlıklı Yaşam Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Fevziye Bekar ile etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen arka planda görev alan öğrencilerimiz Onur Bülbül, Nurullah Alkan ve tüm katılımcılara teşekkür edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59