banner333

banner309

Şiran MYO Öğrencileri Sokak Hayvanlarına Destek Oldu

Gümüşhane Üniversitesi Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programı öğrencileri, Gümüşhane Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Gümüşhane Üniversitesi 29.11.2023, 09:05
Şiran MYO Öğrencileri Sokak Hayvanlarına Destek Oldu
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programı öğrencileri, Gümüşhane Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Öğr. Gör. Dilek Yalçınkaya ve Öğr. Gör. Betül Bahar eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler, barınaktaki hayvanlarla yakından ilgilendi. Gümüşhane Belediyesi Veteriner Hekimi Uğur Bilgiç tarafından hayvanların bakımı ve tedavi süreçleri hakkında bilgi alan öğrenciler, daha sonrasında ziyaret öncesi kendi imkânları ile satın aldıkları köpek mamasını barınak yetkililerine teslim etti.

Etkinliğin öğrencilerin toplumsal sorumluluk bilincini arttırmaya yönelik olarak gerçekleştirildiğini ifade eden Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Demirağ, yapılan bu etkinliğin gerçekleşmesi için ulaşım desteği sağlayan Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel'e, öğrencileri misafir eden Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimi Uğur Bilgiç'e ve barınak yetkililerine teşekkür etti.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek de, etkinliğe katılan yardımsever öğrencileri ve öğretim elemanlarını tebrik ederek şunları söyledi:

"Gümüşhane Üniversitesi olarak öğrencilerimizin sadece akademik bilgi ve becerilerini değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluk bilincini de geliştirmelerine katkı sağlayacak etkinliklerin düzenlenmesine büyük önem gösteriyoruz. Barınak yetkilileri tarafından öğrencilerimize sunulan bilgiler, öğrencilerimizin hayvanların bakımı ve tedavi süreçleri hakkında kapsamlı bir anlayış geliştirmelerine yardımcı olmuştur. Bu anlamlı etkinlikten dolayı tüm öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı kutluyorum. Etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan başta Şiran Belediye Başkanımız Sayın Mutlu Özel olmak üzere, öğrencilerimizi misafir eden Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ne ve barınak yetkililerine de teşekkür ediyorum."

Etkinlik kapsamında öğrenciler, barınakta bulunan köpeklerle oyun oynayarak, onlara sevgi gösterisinde bulundular. Öğrenciler, barınaktaki hayvanların bakım ve tedavi süreçleri hakkında bilgi alarak, toplumsal sorumluluk bilincini geliştirme fırsatı buldular.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:08
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:30
Yatsı 21:03