banner333

banner309

Rektör Zeybek Canlı Yayında Öğrencilerin Sorularını Cevaplayacak

Gümüşhane Üniversitesi, sosyal medya sayfası üzerinden Rektör Halil İbrahim Zeybek ile soru-cevap yayını yapacak.

Gümüşhane Üniversitesi 07.05.2020, 15:12
Rektör Zeybek Canlı Yayında Öğrencilerin Sorularını Cevaplayacak
banner400

Koronavirüs önlemlerinin yavaş yavaş gevşetilmeye ve normale dönüşün başladığı bu süreçte özelikle öğrencilerin aklındakı soru okulların ne zaman açılacağı. YÖK'ün yeni açıklanan, üniversitelerin 15 Haziran'dan itibaren açılabilmesini sağlayan kararıyla birlikte öğrencilerin aklında birçok soru belirdi. Ayrıca bu süreçte devam eden ve Gümüşhane Üniversitesi'nde de uygulanan uzaktan eğitim sürecinin ne kadar süre daha devam edeceği de merak edilen konular arasında. 

Gümüşhane Üniversitesi de bu süreçte öğrencileri, hocaları ve çalışanları bilgilendirmek ve sorularını cevaplandırmak amacıyla üniversiteye ait resmi Instagram sayfası @gumusuniv adresinde canlı yayın programı başlatacak. Canlı yayın 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 21.00'da yapılacak. Canlı yayın etkinliğine Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek olacak. İlk yayını 11 Mayıs'ta yapılacak olan programların her hafta farklı konuklarla yapılması planlanıyor. 

Canı yayın sohbetleri ile ilgili Rektör Zeybek şu açıklamalarda bulundu: "Hepimizin bildiği üzere halen devam etmekte olan Covid-19 virüs salgını dolayısıyla Gümüşhane Üniversitesi olarak bizler de bazı önlemler aldık. Bunun en başında da öğrencilerimizin sağlığı ve eğitimleri için Uzaktan Eğitim Sistemi ile derslerimizi işlemeye başladık. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden öğrencilerimize gereken bilgilendirmeleri sürekli bir şekilde iletmeye devam etmekteyiz. Bu nedenle de resmi Instagram hesabımız olan @gumusuniv üzerinden canlı yayın programları başlatıyoruz. Her hafta yapılacak bu programlarda üniversitemizde alanında yetkin kişiler canlı yayında bizlerle olacak. İlk konuk olarak da öğrencilerimiz, hocalarımız ve takip eden bütün katılımcılarla sosyal medya üzerinden bir araya gelmeyi uygun gördük. Pazartesi günü yapılacak canlı yayının üniversitemiz hakkında merak edilen tüm sorulara cevap bulunacağı ve gelinen sürece dair güzel bir program olacağına inanıyorum. Bu canlı yayın programına dileyen herkesin sorularıyla ve yorumlarıyla katılımlarını bekliyoruz.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11